PR-policy and contact

Vad är Josephinessmink.se?
Josephinessmink.se är en skönhetsblogg – sminkblogg som drivs och skrivs av Josephine. Denna skönhetsblogg följer både pressetiska regler och marknadsföringslagen. Det du läser här på Josephinessmink.se är en skönhetsblogg som berör mitt största intresse; smink och skönhetsprodukter vilket betyder att det är av värde för mig att vara sanningsenlig i mina recensioner av produkter. Det är alltså enbart mina egna åsikter som skrivs på denna blogg och dessa kan ej påverkas av tredje part.

Jag smyger inte – Better Bloggers
Då jag anser att trovärdighet är en av grundstenarna till en bra och välskriven blogg så är jag medlem i nätverket Better Bloggers. Jag har även skrivit under på Better Bloggers lista ‘Jag smyger inte‘ som har som huvudsyfte att vi som bloggare ska verka i en brasch där etiska regler följs, med marknadsföringslagen inkluderad. Det är ett nätverk som fokuserar på trovärdighet hos bloggare.

Pressutskick/Produktrecensioner/Event etc.
Om inget annat anges i inlägget så är alla produkter ni ser på min skönhetsblogg testade och även köpta av mig för mina egna pengar. Jag tar tacksamt emot PR prover, förslag på samarbete, pressutskick, eventinbjudningar och liknande från företag eller PR-byrå, så länge de är av lämplighet för den typ av blogg jag driver. De produkter som skickas till mig kommer att läggas i kategorin ‘Pressutskick’ samt tydligt märkas ut för läsaren på lämpligt ställe i inlägget. Jag kommer att testa produkter som skickas till mig under en längre tid innan den recenseras och förbehåller mig rätten att avgöra om en produkt som skickas till mig ska läggas upp på min blogg eller inte.

På min blogg kan det även förekomma affiliatelänkar, vilka kommer att vara utmärkta.

Vid eventuella samarbeten mottager jag INTE produkter i form av betalning.

Jag reserverar mig för ev. felskrivningar.

Unless otherwise stated in the posts, all products in my beauty blog is tested and bought by me for my own money. I gratefully accept gifts/PR samples, proposals on cooperation, press releases, event invitations etc. as long as they are suitable for my blog. The products sent to me will be placed in the category ‘Pressutskick‘ and clearly marked for the reader on a appropriate place in the post. I will test products sent to me for a longer period of time before it is reviewed and reserve the right to determine whether a product is sent to me will be posted on my blog or not.

I do not accept payment in products in exchange for writing a blog post.

Copyright på Josephinessmink.se
Det material som läggs upp min skönhetsblogg ägs av mig och skyddas även av upphovsrättslagen, så länge inget annat anges. Materialet får alltså inte kopieras, säljas eller lånas utan mitt godkännande. Då jag tyvärr råkat ut för stulet material tidigare så vill jag alltså ha ett mail om du är intresserad av några av mina bilder alternativt texter och du behöver då ha mitt godkännande för att publicera dessa. Vid publicering ska en tydlig länkning finnas till josephinessmink.se och i det fall att du lånar en text ska det tydligt framgå vem som har skrivit texten.

Kontakta mig!
Jag samarbetar gärna med olika varumärken alt. bloggare och tar gärna emot förslag på olika typer av samarbeten. Om du är intresserad av att arbeta med mig, skicka mig produktprover eller vill annan information, kontakta mig på josephine.smink@hotmail.com.

I happily work with different brands and other bloggers, and I’m open to suggestions on what a collaburation might lead to. So if you are interested in working with me, send me PR samples or want any other information, please email me at josephine.smink@hotmail.com

Bloggare/Skönhetsmagasin
Ida Kyllerman | Beauty Boulevard | Mediamamman.se | Missjennie.se

Bröllopsfotografer
Christina Josephsson – Bröllopsfotograf

Aktiva rabattkoder

10% rabatt på ett helt köp ‘josephinessmink’ – naturligdeo.se | 5 % rabatt på ett helt köp ‘josephinessmink.se’ – dodolashes.com | 30% rabatt på köp av valfritt paket till bloggare ‘Josephinessmink.se’ – rawdesign.se | Få 15% rabatt på ett helt köp ‘josephine2017’ – www.swedishlipstickmafia.com (gäller tom 31/7-2017)

Mina favorithemsidor med skönhetsprodukter | Ebay | Kicks | Madlady | Craycray | Morphe brushes | LYKO | House of lashes | Makeup Geek

Övrigt
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg

Lanksida.se