Jag vet inte hur många gånger jag kan säga det, jag älskar Smashbox! Så mycket att jag var tvungen att göra en One Brand Tutorial. Jag har en svaghet för produkter med kvalité (no shit) som faktiskt prestera det de utlovar. I mitt hav av Smashbox produkter så finns det nog ingenting jag inte gillar. Eller nu ljuger jag, den enda produkten jag faktiskt inte har så mycket för är deras nya concealer. Det är i teorin en underbar produkt: amazing applikator, bra mängd i förpackningen, formulan är gudomlig, den är vattenfast (ett stort plus) och den finns i sjukt bra färger. So far, so good. Den lägger sig bra på huden men den oxiderar. När en produkt oxiderar så blir den alltså mörkare när den kommer i kontakt med oljorna på huden och med syre. När det kommer till oxiderande produkter så är det det värsta jag vet i hela världen tillsammans med krig och hål i strumporna. MEN utöver den, så är jag så sjukt imponerad av resterande produkter.

Foundationen sitter som ett berg, den oxiderar INTE och ger huden fukt och ett naturligt, men täckande resultat. De har både löspuder med färg som bevarar fukten i huden samtidigt som de har det på ‘kaka’ som ger en mer matt hud. Amazing pigment i ögonskuggor, bronzers och rouge. Deras bronzer är min Ride or Die produkt, den ger en matt finish som ändå gör att man får en frisk och fräsch glöd på kinderna.

Kicks är de enda som säljer Smashbox i Sverige och du hittar samtliga produkter som jag använt här. Det är även för tillfället 15% rabatt på allt på deras webbshop.

PRODUKTER ANVÄNDA:
Primer Water
Photo Finish Primer – Radiance
Smashbox Contouring/CC-Sticks – Look Less Tired, Light
Studio Skin 15 Hour Wear Foundation – 1,1
Shape Matters Palette – Contourkit
Bronze Lights – Deep Matte
Blush and Highligt Palette – Culvert City Coral
Highlighting Palette – Pearl
Brow Tech To Go – Taupe
Look 1:
Full Exposure Palette
Be Legendary Lipstick – Bing (Matte), Legendary (Glossy)
Look 2:
Cover Shot Palette – Ablaze (Nirvana, Throw Back, Siesta, Dark Horse, Relaxed)
Be Legendary Lipstick – Cognac

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

2 × 3 =