Äntligen kan jag visa er Smashbox nya tillskott i palett-familjen; Double exposure paletten. Den skiljer sig från deras tidigare palett, Full exposure, färgmässigt (se bild längre ner, vill du läsa om den kan du kika på detta inlägg) men i denna har de även tänkt till lite gällande användningen av skuggorna, man får 14 skuggor som sedan kan användas på 2 olika sätt; som de är eller genom att applicera vatten på penseln vilket gör att skuggorna ändrar effekt.

Borsten är speciellt framtagen för att kunna applicera dessa skuggor så bra som möjligt. Välvd sida: Absorberar exakt rätt mängd vatten för att skapa en intensiv färg, Vinklad sida: Skapar en exakt linje när den är våt, en suddig linje när den är torr.

Personligen gillar jag den väldigt mycket, dova höstiga färger som man snabbt kan göra lite roligare till fest. När vatten appliceras på skuggorna blir vissa av dem metalliska, djupare i färgen eller skimriga (vilket tyvärr var svårt att få med på bild) och det känns väldigt innovativt och roligt. Välpigmenterade och lättapplicerade.

Pris: 380kr

 

skonhetsblogg

skonhetsblogg

skonhetsblogg

skonhetsblogg

skonhetsblogg

skonhetsblogg

skonhetsblogg

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

17 − 8 =