Läser en väldigt bra skönhetsblogg som skrivs av min favorit makeup artist Jaclyn Hill, hon finns även på youtube, och hon rekommenderade Smashbox nya bronzer, Bronze lights, har den gamla som är fantastisk men i princip slut så jag passade på att köpa mig den nya varianten istället. Det är en matt finish (det gillar vi) och på förpackningen lovas det både att den inte ska se smutsig eller orange ut på huden. Jag är helt med på noterna och det ser verkligen naturligt ut, tycker att det blir en väldigt varm och fin glödande finish. Den finns i 2 olika färger; Deep Matte Bronze (se bild nedan) samt Warm Matte Bronze.

Tänkte även passa på att testa Urban Decays undereye concealer, har hört mycket bra om den! Jag älskar Mac Prolongwear concealern MEN den svider lite i ögonen och det (för mig med känsliga ögon) är ett stort minus. Köpte 2st, 1 för lite starkare contour och en för mer vardagstäckning, i färgerna Light warm samt Medium Light Neutral. Jag kan känna att den sistnämnda var lite väl mörk i jämförelse med bilden på Kicks hemsida. Får se hur den är på. Kändes mjuk och lättarbetad när jag drog den på handen dock.

Kicks har även 15% rabatt på hela köpet om man är klubbmedlem tom 11 augusti.

Smashbox Bronze LightsPris: 265kr

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage ConcealerPris: 215kr

Har ni någon annan bra skönhetsblogg ni kan tipsa om?

bra skönhetsblogg-sminkblogg

bra skönhetsblogg-sminkblogg-smashbox

bra skönhetsblogg-sminkblogg-smashbox-bronze-lights

bra skönhetsblogg-sminkblogg-urban-decay

skonhetsblogg-sminkblogg-urban-decay-concealer

Bilderna på denna sminkblogg tillhör ©Josephinessmink.se

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] 20. Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer – Concealern med längst namn i världen. Light Warm är färgen som jag har och trivs bra med den. Upplevde att färgerna var mörkare irl än på bild så har du ljus hy så bör du ta en av färgerna som heter light eller fair för en bra highlight-färg. Funkar jättebra att täcka ringar under ögonen med då den inte svider eller flyter ut under dagen (sålänge du använt puder efter). Verkligen superbra! Pris: 215kr […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × 2 =