Jag brukade sätta alla nytvättade penslar i en och samma burk och be till gud att de torkade till morgonen efteråt, men nej det gjorde de inte, så där fick jag stå och försöka sminka mig med halvblöta penslar vilket var sådär kul tillsammans med puderprodukter. Nu har jag hittat ett väldigt bra sätt att torka penslarna på: jag tar ett stort badlakan och rullar in 2 av sidorna och kan sedan luta penslarna mot dem. Supersmidigt! Se dock till att ni ‘slår av’ penslarna så att det inte är mycket vatten kvar på den (med slå av menar jag att jag brukar snärta lite lätt så att jag ser att det inte kommer några vattenstänk.)

sminktips-skonhetstips

1 svara
  1. Gabriella says:

    Ett tips är att vända på penslarna så vattnet rinner ut istället för in i borsthandtagen. Det kan göra att de spricker eller att stråna lossnar..

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

5 × 4 =