La upp denna aslätta och även sjukt snabb sminkning som jag gjorde till jobbet häromdagen. Det är verkligen inget avancerat what so ever men det är väl egentligen det man söker efter varje dag? Något att gå till som man vet funkar i alla väder och till alla kläder haha Trots att jag jobbar i sminkbutik brukar jag inte göra de mest megaavancerade sminkningarna, men jag skulle ljuga om jag inte säger att man kommer undan med mer smink än i andra yrkeskategorier.

Det jag försöker fokusera på när jag sminkar mig är att hitta produkter som framhäver det jag vill att den ska framhäva. I detta fall hade jag otroligt dålig hy och behövde få bort fokus från det. Jag använde mig av en väldigt högteckande foundation och försökte knyta an ögonsminket med läpparna. Samtidigt så älskar jag att framhäva min ögonfärg vilket den bruna skuggan är amazing till i kombination med den blå kålpennan.

SE TUTORIALEN HÄR – Snabb sminkning

skonhetsblogg-sminkblogg-snabbsminkning

Produkter använda:

Estee Lauder Double Wear Foundation – 1N2 Ecru
Tony Moly Egge Pore Smoothing Balm
Smashbox BB-Cream Eyes – Fair/Light
Isadora Face Buffing Brush
Isadora Sculpting Brow Pen – Light Brown
Isadora Brow Shaping Gel – Light Brown
Sensai Loose Powder – Translucent
Smashbox Face and Cheek Brush
Anastasia BH Contour Powder – Fawn
Smashbox Bronze Lights – Deep Matte
Kicks Stippling Brush
Laura Mercier Face Illuminator Powder – Devotion
Sigma Fan Brush E90
Dior Liptatto – 491 Natural Rosewood
Makeup Geek Eyeshadow – Frappe
Isadora Inliner – Blue Bliss
38 ºC Separating & Lengthening Mascara – 01 Black
Isadora Face Mist

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

sex + nitton =