Studenten är nu nära för er som går ut i år! En annan firar 10 års jubileum och känner verkligen spontant att tiden går fort! Det är när man inser hur länge sedan det är man börjar fundera på vad man gjort med livet hahah Jag är väl relativt nöjd måste jag säga, jag begär inte så mycket och jag är helt enkelt där jag vill vara med den jag vill vara med och det räcker gott och väl för mig. Själv tog jag studenten helt utan smink, så det här är min revansch kan man säga 😀 Så ja, jag gick all in. Det här är inte enbart en studentsminkning utan den är även helt svettsäker och vattenfast så lyckas du pricka in den varmaste dagen på året att springa ut i så är du good to go helt enkelt. Videon är länkad längre ner och jag går även igenom smidiga frisyrer som tar mindre än 1 minut att göra!

skonhetsblogg-student

Jag hoppas verkligen att ni får en minnesvärd och underbar student. Se till att ta på dig solskydd så att du inte bränner dig när du står där med bara axlar, drick mycket vatten och ta hand om varandra när ni är ute och festar att livet kan börja på riktigt! <3

▷PRODUKTER NÄMNDA:
Bas:
Smashbox Photo Finish Primerizer
MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation – NC20
Smashbox Studio Skin 24 Hour Waterproof Concealer – Fair/Light
KICKS Beauty Contourstick – Medium
MAC Shaping Powder Pro Palette Refill – Emphasize
Anastasia Contourpowder – Fawn
KICKS Beauty – Summer In The City
MAC Blot Powder/Pressed – Medium
Pixi Highlighter – Delicate Dew
Milani Powder Blush – Blossom Time Rose
KICKS Beauty – Perfect Finishing Mist

Ögon:
Smashbox Photo Finish 24 Hour Shadow Primer
Urban Decay Naked 3
Clinique Pretty Easy Liquid Liner
Smashbox Eyeliner (finns i butik)
Isadora Glossy Eyeliner 40 Chrome Black
Ardell Faux Mink Lashes – 812
Duo Franslim
38 ºC Volumising Mascara

Bryn:
Skippade brynen, det sparar tid och de syns inte ändå under mössan!

Läppar:
Isadora Sculpting Lipliner – Naked
KICKS Beauty Lipstick – Indian Rose

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 × tre =