Sol De Janeiro slog ner som en blixt från klar himmel förra året på den svenska skönhetsmarknaden och sedan ankomsten så verkar det som att populariteten gått spikrakt uppåt! I resten av världen har dessa fenomenalt väldoftande kroppsprodukter redan gjort succé sedan flera år tillbaka, något jag märkt hos många utländska influencers. Själv har jag älskat dem från första stund, både doftmässigt och såklart produkterna i sig. Har fått många frågor kring doften sedan jag introducerade dessa produkter på min Youtube-kanal förra året. Jag är känslig för starka dofter och kan säga direkt att i princip alla fungerar super för mig! Bumbum-cream:en (orginalet) är aningen stark, handkrämen likaså. Det kan nog dock ha att göra med vart man applicerar produkten, de kommer närmare ansiktet än fotkrämen liksom (hahaha). Hur som haver! Jag tänkte ge er lite smårecensioner på mina favoritprodukter från märket som jag har köpt och testat helt enkelt.

Vill du veta mer om mina tankar kring produkterna så pratar jag om förra årets releaser i denna video; kika här och vill ni se årets produkter kan ni kolla här.

1. Sol De Janeiro Cococabana Bronze Body Oil

Jag tänkte börjar med mitt senaste inköp. Det här är en kroppsolja, en torr olja, som innehåller SÅ mycket vackert bronzigt skimmer. Det är inga stora glitterpartiklar utan väldigt finkornigt skimmer tillsammans med en aning av bronzig färg. ÄLSKAR denna olja, oj oj oj! Den kletar absolut inte av sig på kläder eller möbler utan går snabb in i huden men gör ändå att den känns återfuktad under dagen. Doften är fantastisk och är den klassiska pistage och caramell-doften. Jag är helt obsessed i den då den här oljan eftersom den är så magiskt fin men också inte luktar så starkt som den vanliga krämen.

Pris: 20 % Rabatt -279,20kr (349kr)

2. Brazilian Crush Body Fragrance Mist

Den här hörrni, DEN HÄR! Är du ute efter en lättare bodymist med fantastiskt somrig, varm men ändå fräsch doft så rekommenderar jag att du spanar in denna pronto. Älskar själva misten då den är riktigt härlig och fin. Doften sitter även kvar i kläderna länge vilket jag alltid tycker är ett plus!

Pris: 20 % Rabatt -263,20kr (329kr)

3. Samba 2-Step Foot Fetish Care

BÄSTA. FOTKRÄMEN! Fick höra att den är framtestad av sambadansare för att den ska gå in så fort som möjligt i huden. Det är EXAKT det jag älskar med den här krämen. Den går in snabbt och gör inte att fossingarna kladdar och klibbar, det är det äckligaste jag vet hahaha. Finns nog inget värre än när man sladdar omkring på golvet eller när fötterna kladdar mot täcket på kvällen. Men som sagt, denna är bäst! Den har räddat mina otroligt torra fötter från själv-spricks-döden och jag skulle ärligt talat gråta om den försvann.

Pris: 20 % Rabatt – 223,20kr (270kr)

4. Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-gel

Alltså WOW! Har du inte testat den här så är det det första du ska skriva upp på inköpslistan, jag har gått igenom 9 flaskor. Min man älskar den också! Det är en duschtvål som luktar faaaantastiskt, är återfuktande och löddrande med gele-kräm formula. Fantastiskt dryg (lite räcker lång väg) och behaglig på kroppen. Jag får lite utomlands-spa-känsla och i mitt badrum så är det för evigt sommar när man har denna produkt.

Pris: 20 % Rabatt -199,20kr (249kr)

5. Coco Cabana Body Lotion

Denna sprillans nya kräm har preciiiis lanserats och har både annan doft och konsistens än tidigare krämer. Detta är en kräm som utlovar fuktskydd i 72 timmar och anledningen till denna superfuktboost är den nya konsistensen. Sol de Janeiro har tagit fram en oljatillvatten-baserad gelékräm! Doftnoterna i denna underbara kräm är en toppnot av Rostad Kokos tillsammasn med krämig Smörkola. Den härliga hjärtnoten består av Smörig pralin men också Marshmallow, detta avslutas med en basnot av Honung och Varm Vaniljlatte. ÄLSKAR!

Pris: 20 % Rabatt – 359,20kr (449kr)

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

fyra + sjutton =