Sommarsminkning med korall och vit eyeliner

Är det någon mer än jag som har semester nu? Snart är min första vecka ever med betald semester slut, både ledsamt och härligt på en och samma gång! Jag är 28 och har aldrig någonsin haft betald semester förrän i år, hur sjukt är inte det egentligen?! Men, min första vecka har varit underbar. Jag har inte gjort någonting och det är PRECIS vad jag behöver. Ett oändligt kontrollfreak som mig bör göra ingenting för att inte gå sönder innan 30 kan jag känna, vad tror ni? Jag har spenderat dagarna med att fiska, sola och åka båt med min nyblivna man och det har varit den bästa veckan det här året typ. Jag ska inte sticka under stol med att jag har startat ett litet projekt som stavar: Rensa i vårat förråd. Min kära man har en tendens att gå ner med saker, strunta i att kolla eller att ens gå in i förrådet utan liksom ta sats och kasta in skiten. Jag har inte varit nere med saker på ca 6 månader och när jag gick ner härom månaden så var jag nära att dö rakt på plats när jag såg det. Så ja, det är det enda projektet jag tänkt att göra under semestern och vi har gjort lite varje dag nu sedan i tisdags och kommer att bli klara imorgon när sista lasset är lämnat på tippen. Jag taggar förövrigt för att få åka med min svägerska till Sephora i Malmö, ta en sväng till Danmark och bara mysa med min nykläckta systerdotter. Mer än så tänker jag inte göra haha

skonhetsblogg-sminkblogg-sommarlook

Okej, nu har ni full koll på mitt liv de närmaste veckorna så vi går vidare till sminket, som är det roliga. Jag gjorde en sommarinspirerad sminkning förra veckan som jag tänkte att ni skulle få ta del av. Den ligger redan som en tutorial på Youtube och undrar ni varför eyelinern ser ut som total och fullständigt skit så föreslår jag att ni tar er en titt. Videon finns länkad här ovan. Jag har inte hunnit testa paletten jag köpte från Inglot på Mall of Scandinavia i vintras ordentligt, så jag släpade fram den och började leka. Det är en såndär härlig historia som du kan välja vad tusan du vill ha i, det finns allt ifrån concealer-pans till läppstift, ögonskugga, rouge eller puder. Sjukt jäkla smidigt om du tex vill göra en resepalett med allt du behöver till resan etc. Dock så har de en enda dålig egenskap, pannorna sitter så jäkla hårt i paletten att man inte får ut dem. Det går säkert, men jag vågade inte testa och ha sönder oanvända skuggor. Jag får i alla fall inte ut dem som det är nu så jag har ingen koll på vad färgerna heter. Riktigt jäkla värdelöst faktiskt. Skuggorna i sig är dock gudomliga och riktigt pigmenterade och lättblandade. Det är väl också det man vill ha kan jag känna, så att de sitter hårt när de är fulla och oanvända spelar ingen roll där då kvalitén är så himla bra!

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-skonhetstips-sommarlook

sminkblogg-sommarlook-skonhetsblogg

Produkter använda:
MAC Paint Pot – Soft Ocre
Wet n Wild – Contour Palette
Inglot Freedom System Eye Shadow Matte
Nevin Cosmetics Sparkling Gold Palette – Sunburn
NYX White Liquid Liner
Make Up Store Sculpt Excellence – Cinnamon & Corn
Sensai – Translucent Powder
Isadora Bronzing Powder – Dark Tan
Nevin Cosmetics Sparkling Gold Palette – Champagne, 24K & Brownsugar
Ardell Wispies
Sensai Separating & Length Mascara
Kicks Lipstick – Indian Rose
Isadora Lip Oil – Coral
Isadora Face Mist

2 Kommentarer
  1. Lotta says:

    Om du kommer till Malmö så finns Inglot där också! På Triangeln sidan om Lindexbutiken.
    Ville bara tala om.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

9 − 7 =