Jag har varit EXTREMT duktig på att inte köpa på mig så mycket smink det senaste halvåret skulle jag säga. Såklart att man har unnat sig, speciellt de större lanseringarna som man taggat lite extra för, men annars kan jag verkligen klappa mig på axeln. Nu har jag lyckats spara ihop produkter till ett sommar Haul! Jag älskar att se på den här typen av videor, det är lite svårare och tar längre tid i bloggformat dessvärre då fotografering av produkter är en tidskrävande historia.

Jag har upptäckt att Sol De Janeiro ÄNTLIGEN har kommit till Sverige och som en liten spoiler alert så kan jag säga att den är FANTASTISK! Jag har köpt på mig både deras moisturizing shower gel och deras body mist för att jag kan inte få nog av doften! Det är som att komma till den mest magiska plats i universum, den luktar varmt, sommar, sol och underbara nya minnen. Den har doft av karamell och pistage och det är en så underbar mix så att man knappt kan tro att det är sant! Jag berättar mer om dessa och 100 andra produkter i videon nedan!

PRODUKTER NÄMNDA:
Sol De Janeiro Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel
Sol De Janeiro Brazilian Crush
MAC Fix+ Goldlite
Lancome Skin Feels Good – 025W
Estee Lauder DW Pump
Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation
Max Factor Healthy Skin Harmony – 080 Bronze
Estee Lauder DW Water Fresh – 1N2
Smashbox Photo Filter Creamy Powder -2
KICKS Spirit Bronzer
MAC Hyper Real Glow – Flash+Awe
MAC Dimension Skinfinish – Double Gleam
Smashbox Matte Exposure Palette
MAC Pigment Tan
MAC Pigment Rose
MAC Pigment Old Gold
MAC Pigment Blue Brown
NYX GLitter – 04
Sensai 38 grader
Maybelline Tattoo Brow Micro-Pen – Medium Brown
NYX Powder Puff Lippie – Squad Goals
NYX Powder Puff Lippie – Group Love
KICKS Liquid Lipstick – Bright Future (fel namn på hemsidan)
KICKS Liquid Lipstick – Orange Soda (fel namn på hemsidan)
Clarins Instant Light Lip Perfector – 07
Anastasia Liquid Lipstick – Veronica
Smashbox Liquid Lipstick – Bawse
Smashbox Liquid Lipstick – XO Vlada
Lancome L’Absolu Lacquer Gloss – 378 Be Unique
Lip Glazze – Wild
YSL Tattouage Matte Stain – 7

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tre × 5 =