Jag var på en Foreo utbildning med jobbet nu ikväll och tänkte köra en TBT på mitt gamla inlägg från förra sommaren när jag fick äran att testa produkterna! Under denna utbildning fick vi testa deras nya Luna Go Mini och eftersom den har ett helt annat funktionsområde med mer fokus på anti-age så kommer jag att lägga upp en recension när jag testat även denna. Förutom att Luna Go Mini har en anti-age funktion som baseras på lågrikventa pulser så är den även uppladdningsbar och just den jag fick är till för en normal till känsligare hy. Ska faktiskt bli sjukt kul att testa och det som är riktigt awesome är att de fungerar med alla rengöringar och även går att använda till applicering av serum och krämer.

skonhetsblogg-sminkblogg-foreo

Just Luna Play är en produkt som passar alla hudtyper och för att beskriva den enkelt så är det en vibrerande ansiktsborste som är till för att rengöra huden och få den att se friskare och klarare ut. Den avlägsnar döda hudceller, överflödig olja och gör huden mer mottaglig för nästkommande hudvårdsprodukter samtidigt som den minskar synligheten av porer (Hallelujah!). Den är gjord av ultrahygieniskt silikon som är snabbtorkande och heller inte blir poröst vilket i sin tur förhindrar tillväxten av bakterier. Hållbarhetsmässigt så räcker batteritiden på en av dessa i ca 6 månader, eller 100 minuter om de används både dag och kväll. Färgerna som är nedan är: Sunflower Yellow, Fuchsia och Pearl Pink, men de finns även i färgerna Mint, Purple, Aquamarine och Midnight.

skonhetsblogg-foreo-ansiktsrengoring-luna-play

Luna Play är sjukt lättanvänd. På kvällen tar jag bort allt smink med min vanliga rengöringsolja och sedan fuktar jag borstytan på min Luna Play, lägger på en klick av deras Night Cleanser och sen kör jag igång. Det är bara att köra cirkelrörelser med den i hela ansiktet (var försiktigt vid ögonen eftersom huden är tunnare där) och cleansern går från härligt scrub (OBS! Vääääldigt mjuka och få skrubbkorn som smälter direkt, tummen upp!) till en mjuk mjölkkonsistens som lätt går att skölja av. På morgonen går jag bara in med Luna Play och en klick av Day Cleansern. Sen fortsätter jag med min vanliga toner/ansiktsvatten, mitt serum och en dag eller nattkräm.

Pris: Luna Play – 299kr, Day Cleanser/100 ml – 295kr, Night Cleanser/100 ml – 349kr och dessa finns bla. på foreo.com, Lyko, Eleven mfl.

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

åtta − tre =