skonhetsblogg-sminkblogg-annonslankar-kicks

Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

Vem lever inte för att få tll den perfekta bassminkningen? Jag är en av de veklingar som ständigt vill förbättra min hy, både genom hudvård men också såklart med smink. Jag har valt ut mina favoritprodukter båda på budgetfronten men även till dig som är ute efter att testa the creme dela cream:en av skönhetsprodukter. Jag har själv dessa produkter och vet att de faktiskt fungerar på ungefär samma sätt, man behöver inte köpa det dyraste dyra för att något ska vara bra, men jag kan känna att man kan unna sig det där lilla extra någon gång ibland.skonhetsblogg-sminkblogg-kicks-the-perfect-base

1. Basprodukterna som ni ser är mina favoriter som sagt, eller dupes av varandra. Estee Lauders Double Wear foundation är bland de mest täckande på marknaden, men om du inte spanat in Isadoras Cover Up foundation så bör du göra det för ett billigare alternativ, täckningen på den är inget skämt.

2. Det kan kännas lite tvetydigt att jag valt en lystergivande primer och en nermattande foundation, men jag har en baktanke. För mig fungerar detta väldigt bra, och det bör det även göra på er alla som inte är extremt oljiga. Det primern gör att den lägger en bra grund för foundationen och även gör så att mina torrare partier inte blir fullt lika knastertorra med en fulltäckande och matt foundation. Älskar Lumenes lystergivande primer men även Smashbox nya två-i-ett primer med dagkräm i.

3. När jag highlightar under ögonen så vill jag ha en flytande concealer som innehåller en massa fukt. Jag klarar inte av när det blir torrt under ögat, jag må bara vara 28 år, men när det blir för torrt så ser jag minst 10 år äldre ut, det är ingen smickrande look. Därför gillar jag verkligen både Maybellines och Lancomes concealer. Hög täckningsgrad och MASSOR av fukt!

4. Urban Decays Contour-kit är amazing, både kräm och puder i samma förpackning (har spelat in en höst-look med denna som kommer upp om någon dag) men kicks nya contourkit är en jäkla dröm alltså! Och kostar även mindre än halva priset. (du kan läsa mer om det här)

5. Transparent puder kan jag inte leva utan, det minimerar att jag får de här klassiska mörka partierna under dagen när jag touch:ar upp min oljiga t-zon. La Mer är ett nytt märke på Kicks och holy hell vad de har bra produkter! NYX är även de väldigt kända för deras härliga puder som ligger sjukt bra i pris.

6. Varför välja när man kan flera rouge i en och samma palette?! Jag är en sucker för att blanda färger, jag blandar allt! Foundations, primers, concealers så varför inte rouge? Isadoras palett kommer även med en highlighter som är gudomlig. Anastasias rouge sitter som berget utan att bli fläckigt under dagen.

7. HIGHLIGHTER! Det är min favoritdel av sminkningen haha Kicks har även där lanserat en helt ny highlighter palett med 4 olika nyanser (du kan läsa mer om det här) med metallisk finish. Vill du lyxa till livet lite så är Bobbi Browns highlighters fantastiskt pigmenterade och otroligt vackra!

8. Settingspray är ett MÅSTE för mig, annars hade mitt smink aldrig suttit så bra som det faktiskt gör! Jag gillar en mer nermattad finish då hållbarheten i foundationen ökar för mig. Både NYX och Urban Decay har två riktigt bra settingsprays som mattar ner och svalkar behagligt.

För tillfället så har Kicks 20% rabatt på samtliga foundations, concealers, puder och primers (förutom sensai och Dior), vilket är precis vad du behöver för att få till din perfektaste basmakeup. Har också för mig att de har börjat med bassminkningar i butiken om man tex. behöver hjälp med färgmatchning vilket jag tycker är amazing. De lägger alltså en bassminkning och sen så får man 20% rabatt på ett helt köp i samband med det. Det tycker jag verkligen är en shysst grej, det är INTE lätt att hitta i foundationdjungeln på egen hand ibland.

Vad är era favoritprodukter när det kommer till basen?

1 svara
  1. Ingela says:

    Väldigt bra och pedagogiskt beskrivet om produkterna! Bara att gå till Kicks o handla nu då?

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

sju + sex =