Jag använder inte mycket olika hårprodukter eftersom jag tycker att det är skönast att låta håret vara, det håller sig rent längre, plus att jag har extensions som inte håller lika länge när jag använder dust-it etc men även för att färgen går ur när jag har oljor för skadat hår. Det är en djungel. MEN de här 4 sakerna skulle jag inte kunna klara mig utan.
Revlon NutriColor Creme är en färgbomb som jag verkligen rekommenderar till alla med färgat hår, en räddare i nöden om du har rött eller oranget, vilka tvättas ut fruktansvärt snabbt och ofta blir matta och dassiga inom några dagar. Var dock försiktiga när ni tar i dessa då de färgar av sig väldigt snabbt, ha handskar eller gnugga händerna med tvål direkt. Det är även lätt att det blir flammigt om du inte applicerar det jämnt över håret. Dock tvättas det ju ut så personligen så går jag inte in i någon livskris om det skulle råka bli fel ^^
Pris ca 189kr (250ml) men finns dock billigare på nätet.
Argan Secret Miracle 10 luktar SÅ gott och är en leave-in spray. Brukar spraya på efter dusch när håret är fuktigt. Den är annars väldigt lätt utan att tynga ner håret och går in snabbt, skyddar hårfärgen, motverkar kluvna toppar och frissigt hår. Den har även gått ner i pris det senaste året, 289kr (125ml) kostar den hos frisör men denna finns även ca 70kr billigare på nätet.
De nästkommande 2 saker är balsamspray och Tangle teezer. Balsamsprayen köper jag billigt. De går att hitta i vilken matvaruaffär som helst och står på barnhyllan. Tangle teezern är värd sin vikt i guld och den bästa borsten jag provat! Köpt på Rusta för 99kr, finns även för 169kr på Åhlens etc.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

fjorton − 2 =