Isadora Eye Color Wonder Bar

Har haft lite problem med en uppdatering, så mina inlägg de senaste dagarna har inte visats! Men, nu är det löst och upp kommer en video på en tutorial som jag gjorde förra hösten. Jag hade inga lampor så jag var tvungen att filma vid köksfönstret, jag hade inga stativ så jag var tvungen att trava upp allt på stolar OCH jag hade ingen spegel så jag fick använda en fickspegel. Och det är därför jag lägger upp den, för mig är det kul att ha som minne och se hur jag har förbättras både på sminkfronten men även på teknikfronten. Det är lite lättare att filma idag måste jag erkänna. Så ja, kvalitén är inte den bästa och jag är lite smårörig men i det hela så lovade jag en tutorial på Isadora Eye Color Wonder bar, och här är den över ett halvår senare! haha

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sjutton − 11 =