Nu har jag provat Isadoras grand volume lash styler och jag behöver inte någon mer testdag för att kunna utvärdera, mitt krav är simpelt: KLETA INTE UNDER ÖGONEN, tack. Det gjorde den tyvärr. Däremot så finns det ett plus med denna mascara, den är väldigt lätt att få bort, lite papper eller bara fingret så försvinner den från huden under ögat. Jag kan leva med det faktiskt. Det blev en lång testtid, tog på mig den vid klockan 6 imorse och har den fortfarande på mig, ska dock kila och tvätta av mig den snart. Själva fransarna ser helt okej ut faktiskt, färgen på ytterkanten har försvunnit en del men annars så har den inte åkt runt så mycket. Jag har tagit bort mascaran under ögat ca 3 gånger idag vilket är väldigt mycket bättre än de mascaror jag haft innan som jag till slut gett upp med att ta bort och bara tvättat av mig dem.

Nu var jag på Kicks idag och fick ett väldigt bra tips som jag tänkte testa imorgon och se hur det håller. Återkommer med resultat imorgon, det ska bli spännande 🙂

skonhetsblogg-isadora-grand-volume

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

17 − fjorton =