Jag är som bekant ute efter den finaste kombinationen läpprodukter som går att hitta till mitt bröllop. En klar bild är uppritad i mitt huvud om vad det nu är. Jag vill ha en ljusare rosa läpp (men den får inte var för ljus och heller inte för rosa) med ett litet inslag av persika. Jag har testat åtskilliga kombinationer och mängder av produkter från olika märken, och en produkt jag hittat är från Urban Decay. Men jag tänkte dela med mig av samtliga produkter för att ge er lite inspiration i jakten på den perfekta läppkombon.

skonhetsblogg-sminktips-urban-decay

Läppennan heter 24/7 Glide-On Lip Pencil och är i färgen Naked. Den är min storfavorit och den kommer jag med all sannolikhet att grunda läpparna med på min bröllopsdag. Den ser inte jätterolig ut på bild faktiskt, lite orange nästan. På mina läppar blir den superfin. Klockren som bas för nästkommande läppstift och lite åt det där persikohållet som jag är ute efter. Lägger man ett mer rosa stift över så tar de ut varandra och balanserar upp det hela åt varken det ena eller andra hållet. Jag är såld. Jag har faktiskt inte testat läppennorna från Urban Decay tidigare och det enda jag faktiskt har att invända mot är hållbarheten. De sitter INTE 24/7 kan jag tala om. Där håller tex. Isadoras vattenfasta pennor så mycket längre. De är väldigt krämiga vilket gör dem lättmålade, vilket jag är all about. Krämigheten gör också att läpparna inte känns onödigt torra efter applicering vilket också är ett plus. Men som sagt, hållbarheten är inte optimal. Men nu går jag mer på färg vilket gör det hela till ett enkelt val. Den vänstra pennan heter Gubby, och färgen är dessvärre inte min favorit, inte ens på topplistan. Den är för ljus för mig att måla hela läpparna med. Däremot kan jag tänka mig att använda den till att göra någon typ av ombreläpp med, bara för att använda den liksom haha Pris: 190kr

Det är även första gången jag testar deras Vice läppstift och jag är riktigt nöjd där faktiskt. Nu är båda nyanserna med en cream-finish så jag kan inte tala för hur de matta, metalliska eller sheer-finish-läppstift är, men som ni hör så har de mycket att välja på. Såg även att Kicks har över 100 färger, vilket är en jäkla massa, så chansen att man hittar något man trivs i är nog ändå ganska stor. Färgerna jag valde heter Native (ljust dova rosa med lätt neutral till kall underton) och Morning After (ljus babyrosa med kall unrton). Något jag verkligen gillar med dem är att de är så pass pigmenterade att ett lager räcker. Eftersom dessa har en glossigare formula så behöver man dock bättra på dem ett par gånger under dagen. De får även ett plus för snygga hylsor!

Urban Decay läppstift innehåller antioxidanterna vitamin C och vitamin E samt vårdande ingredienser som b.la aloe vera, jojoba olja, avokado samt babassu olja. Pris: 195kr

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-urban-decay-lipstick-naked

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-urban-decay

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-makeup-artist-urban-decay-naked

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tre + 13 =