tavling-sminkblogg-skonhetsblogg-vinn-harprodukter

tavlingDet är en av produkter från det svenska hårvårdsmärket Waterclouds som tävlas ut!

Instruktioner längre ner i inlägget, innan bilderna.

Jag fick hem ett paket med ett av det svenska hårvårdsmärket Waterclouds nya reseförpackningar som de kallar Travelers Beauty Box, hur fina är de inte? Dessa är perfekta nu när jag ska ut på resande fot i slutet på april. De har gjort 3 olika boxar och den jag har testat nu heter Travelers Beauty Box Repair och är till för skadat och behandlat hår. De övriga 2 boxarna heter Travelers Beauty Box Color för färgbehandlat hår och Travelers Beauty Box Volume för fint och tunt hår. I boxarna har Waterclouds samlat ihop 3 stycken 70ml produkter som är bästsäljare ur varje serie. Jag är ju personligen ett stort fan av reseförpackningar när det kommer till hårprodukter. Jag har extensions samt torrt hår som behöver mycket fukt och feta inpackningar, men har allt för många gånger rest bort och glömt att ta med inpackningar eller balsam och sen fått låna riktigt dåliga produkter som gör mitt hår till swinto.

Boxen som jag fick hem, Repair, innehåller:
Repair schampoo – Ett milt rengörande schampo för torrt och behandlat hår som behöver extra mycket vård. Håret blir mjukt, silkigt och följsamt utan att tyngas ned. Hjortronolja och macademiaolja återfuktar torrt hår och hårbotten, håret kommer kännas glansigt och mjukt. Jag älskar doften, riktigt söt och fräsch! Håret blir ovanligt lent efter detta, vilket inte brukar vara fallet. Håret håller sig fräscht länge.

Repair hairmask – En hårmask för torrt, skadat och behandlat hår, gör håret mjukt och följsamt – utan att tynga ner. Precis som schampot i samma serie innehåller detta balsam hjortronolja och macademiaolja, som återfuktar hår och hårbotten på djupet. Samma doft som schampot, vilket jag är riktigt glad över då jag vill att det ska lukta samma (haha). Håret tyngs inte ner utan blir följsamt och mjukt och riktigt lätt att borsta ut.

Fixing hairspray – En lätt hårspray som ger håret bra stadga och håller frisyren på plats hela dagen samtidigt som den är lätt att borsta ur.
Produkten är framtagen för att stå emot luftfuktighet och tillför extra stadga, fukt och glans. Innehåller UV-Skydd. Min stora man hålls på plats riktigt bra av denna utan att det blir krispigt. Lätt att borsta ur på kvällen och luktar gott!

De övriga boxarna innehåller:

Waterclouds Travelers Beauty Box Volume
Volume schampo – Ett stimulerande schampo med Guarana och Bambu som hjälper till att ge håret maximal volym och fyllighet. Andra aktiva ingredienser är veteprotein, havsalger och havsmineraler.

Volume conditioner – Ett stimulerande och återfuktande balsam med Guarana och Bambu – extrakter som både vårdar och ger maximal volym. Balsamet innehåller samma aktiva ingredienser som schampot; veteprotein, havsalger och havsmineraler som ger fukt, elasticitet, lyster och spänst.

Fixing hairspray -En lätt hårspray som ger håret bra stadga och håller frisyren på plats hela dagen samtidigt som den är lätt att borsta ur.
Produkten är framtagen för att stå emot luftfuktighet och tillför extra stadga, fukt och glans. Innehåller UV-Skydd.

Waterclouds Travelers Beauty Box Color:
Color schampoo – Ett skonsamt och vårdande schampo som är utvecklat för att skydda och bevara färgen i håret. Håret skyddas genom att schampot stimulerar kreatinfibrerna som återuppbygger och skyddar ditt hår. Havsmineraler ger extra boost av fukt och havtorn ger glans, UV-skydd och Omega 7 till håret.

Color conditioner – Ett vårdande balsam som är utvecklat för att skydda färgen i håret och framhäva färgens glans. Balsamet innehåller samma aktiva ingredienser som schampot i samma serie, havsmineraler och havtorn.

Fixing hairspray En lätt hårspray som ger håret bra stadga och håller frisyren på plats hela dagen samtidigt som den är lätt att borsta ur.
Produkten är framtagen för att stå emot luftfuktighet och tillför extra stadga, fukt och glans. Innehåller UV-Skydd.

Pris: 160kr/st, finns på Lyko samt Hairsale

Tävlings instruktioner

Jag tävlar som sagt ut en av dessa underbara Travelers Beauty Box:ar och det enda du behöver göra är att

1. Dela det här inlägget på Facebook, du har en dela knapp nedanför inlägget. Har du inte Facebook så kan du bara ta en screenshot från min instagram och posta på din Instagram, glöm inte att tagga min @josephinessmink.se så att jag ser det på Instagram. När det är klart så behöver du
2. VÄLJ BOX!
3. Skriv Varför du skulle vilja vinna just den boxen du valt med max 15 ord! 🙂

Tävlingen håller på fram tom kl 00.00 den 18/4, alltså i 7 dagar. Du kan tävla hur många gånger du vill. Vinnaren koras den 19 och blir då kontaktad via mail. Glöm inte att lämna din mailadress:)

skonhetsblogg-sminkblogg-waterclouds-hairproduct

skonhetsblogg-sminktips-waterclouds

skonhetstips-sminkblogg-waterclouds

sminktips-sminkblogg-waterclouds

*Pressutskick

18 Kommentarer
 1. MaDelene says:

  Jag Följer på insTagram och har även delat biLden där med namn madde_abrahamssons. Jag hoppas på repair prOduKter. Jag vill vårda mitt hår med Det bästa nu när det växt Ut igen efTer cancern. Så håller mina tummar riktigt hårt Och skulle bli så lycklig om jag vann!

  Svara
 2. Gunilla.M.B says:

  Jag vill vinna ” Repair – boxen” , för dottern påpekar alltid mina slitna toppar !
  Nu kanske det kan bli ändring på det , och det vore härligt !

  Svara
 3. Annika Andersson says:

  Jag vill vinna travelers beauty box repair för mitt hår är så vintertrött och slitet.

  Delar på facebook!

  Svara
 4. My Thulin says:

  VIll vinna rePAIR BOXEN, DÅ JAG OFTA KÄNNER NÄR JAG RESER ATT MITT HÅR blir extra ömtåligt. Jag upplever mitt anars vällskötta hår som trassligt & smutsigt, Därför hoppas jag på tur!

  Svara
 5. Kristiina says:

  Hej!

  Jag har taggat på instagram som ”Sodercrowcastle”.

  Jag skulle välja box:
  Waterclouds Travelers Beauty Box Volume

  Lite extra boost skulle passa perfekt till våren och sommaren!

  Ha en fin daga,
  Mvh
  Kristiina

  Svara
 6. Kristina Norrman says:

  Jag skulle vilja ha Repair boxen, då jag efter långa dagar utomhus i stallet behöver något som kan vårda och ta hand om mitt hår så det inte slits så fort! Och dessutom lukta underbart!

  Svara
 7. Sofi Fifi Karlsson says:

  Volume boxen! Motivering: håret hänger ännu tunt men Snart jag blir en läcker kvinna – om jag lyckas vinna!

  Svara
 8. Gerdan R says:

  Mitt vinterhår är slitet, glanslöst och besvärligt, få boosta det med Repairboxen vore härligt!

  Svara
 9. Sophie says:

  Mitt STressade, frissiga hår hoppas på en ny vår ( Repair )Håller tummarna !

  (Ps förlåt för de stora bokstäverna, men det gick inte att få till små bokstäver.)

  Svara
 10. Annika Nilsson says:

  1) delat på facebook!
  2) Travelers Beauty Box Repair
  3) Mitt hjärta slår volter av glädje av denna box! Perfekt för mitt hår!

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] har inte testat dessa produkter, men det har Josephine på Josephines Smink. Jag tycker dock att det låter som ett bra kit, även om jag kanske hade tyckt att det hade varit […]

 2. […] Idag är sista dagen på tävlingen om en Travelers Beauty Box innehållande hårprodukter från Waterclouds. Den slutar kl 00,00 så se till att tävla innan den tar slut! Du hittar orginalinlägget här […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

19 − 7 =