skonhetsblogg-sminkblogg-viva-la-diva-lappstift-makeup-blogg

Viva la Diva läppstift slutar inte att förvåna med kvalité för ett rimligt pris. Här kommer två läppstift som min svägerska insisterade på att jag skulle passa i, däremot så var jag klantig nog att välja fel på det ena, så ja, Chill är rent tekniskt sätt ett wildcard. Jag skulle ha en annan rosa nyans och blev lite paff när jag kom hem, men vad gör det, jag älskar varma röda färger så jag har inget emot det. Men den färgen jag egentligen vill använda tills jag dör är den underbara starka rosa med (what do you know) blåskimrande reflexer! Är den inte magisk? Jag trivs verkligen hur bra som helst i den färgen, den gör att det händer lite!

Jag gillar verkligen Viva La Diva läppstift, de sitter bra, finns i en miljon färger och ger sjuk täckning för pengarna.

Pris: 75kr, finns på Åhlens.

 

skonhetsblogg-viva-la-diva-lipstickskonhetsblogg-sminkblogg-viva-la-diva-lappstift-show-off-chillskonhetsblogg-sminkblogg-viva-la-diva-lappstift-show-off-chill

1 svara
  1. emma hedlund says:

    Hej allihopa, Vilken bra blogg detta är, vill gärna tipsa om denna webshop som säljer en massa smink och makeup till fri frakt online.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

19 − tio =