Vara ledig häromdagen och eftersom jag vaknat tidigt, solen sken och livet var allmänt härligt så passade jag på att spela in en Vlogg! Det var länge sen sist och jag tycker att det är kul att göra så jag hoppas att ni ser någon glädje i det. Har fått väldigt många frågor gällande en Bröllops-vlogg, vilket jag tänker att jag kommer göra och fokusera mer på det när det närmar sig (i maj). Kommer nog även försöka Vlogga under själva bröllopet och när vi fixar lokalen, dukningen osv. Planerar även att göra en till bröllopssminkning men vi får se hur mycket tid jag har 🙂

Produkter, Confetti:

Apotechary Jar (den runda hela)
Apotechary Jar (den trasiga)
Godisskopa (guld, finns även att köpa på My perfect Day)

Produkter, MyPerfectday.se
Photo Booth, Boho
Gästbokstavla, Boho

Produkter, Lightinthebox.com
Ljusslinga, varm vit

Videon är INTE sponsrad, jag har köpt allt själv, däremot så innehåller den ett pressutskick som jag fick i posten när jag spelade in:)PR

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

nitton − sjutton =