Och så var denna magiska helg på Daisy Beauty Expon över! I år lyckades jag filma ganska bra, dock ångrar jag att jag inte fotade alls, dock så hade jag i efterhand säkerligen inte hunnit med att göra båda. Man får välja sina strider ibland haha. Årets mässas var fantastisk, mycket ny hudvård och hårvård som jag tidigare inte hunnit testa! Jag tänker inte bli långrandig i text utan uppmanar er att spana in min vlogg nedan istället för att se hur dessa 2 magiska dagar utspelade sig. Jag har också dragit vinnaren i min tävling som jag delar med mig av i videon.

Vill passa på att tacka Kicki och Sam som verkligen har överträffat alla förväntningar återigen och gjort detta event fenomenalt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

fem × fyra =