Hej vänner!

Nu har jag fått tillbaka energin och har lyckats knåpa ihop lite videos till er som kommer ramla upp på Youtube. Har beslutat att faktiskt inte lägga upp dem här mer utan enbart på tuben eftersom att jag tror att det gör att min blogg blir lite segare med en massa videos. Så vill ni se fler tutorials etc så är det bara att följa länkarna i inläggen i framtiden 🙂 Denna har jag fått upp på bloggen redan så den bjuder jag på haha. Har i alla fall köpt på mig lite billigt smink från Wet ‘n’ Wild och gjorde en First Impression. Älskar denna typ av videos då verkligen allt kan hända! Det är lite spännande för man får verkligen lite mer ärliga reaktioner på så sätt.

Det jag kan säga är att jag verkligen är positivt överraskad av deras produkter, trots det lilla missödet med en av ögonskuggorna. Stod och pratade med en av mina kollegor igår om just Wet ‘n’ Wild och vi förvånas båda över den neggiga attityden folk i Sverige har mot dem, i USA är det hur stort som helst och sjukt mycket billigare. Utbudet är så himla litet här, där finns det så mycket härliga produkter och nyheter non stop.  Man kanske skulle flytta till USA pga sminket, drömmen! Hur som helst så hoppas jag att det tar fart för dem så att fler produkter säljs här, inte bara på ÖB, utan på fler ställen.

Jag kan även passa på att säga att jag var så impad att jag lagt en beställning på produkter från Ebay från just Wet ‘n’ Wild för ‘ ännu en liten First Impression, bland annat deras nya foundation, så håll utkik efter den 🙂

PRODUKTER ANVÄNDA:
MegaGlo™ Contouring Palette – Dulche De Leche
Color Icon™ Blush – Rosé Champagne
Color Icon Eye Shadow Palette – Bare and Beautiful
Color Icon Glitter Single – Brass
Max Volume Plus™ Waterproof Mascara – Amp’d Black
Color Icon Kohl Liner Pencil – Pros and Bronze
MegaLast Lip Color – Coral-ine
MegaLast Lip Color – In the Flesh

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

1 × fyra =