Men alltså hallå igen Wet ’n Wild! haha Har helt kär:at ner mig i märket och eftersom jag vann en instagram tävling (första gången ever jag vinner något är värt att tillägga) så tänkte jag att jag helt enkelt gör en First Impression-video med dem igen. Videon hittar ni längre ner. De är så sjukt budgetvänliga! Wet n Wild är även helt cruelty free, vilket är ett stort plus för ett så plånboksvänligt märke. Har du inte sett min första First impression video med märket så hittar du den här.

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-wet-n-wils

Huvudprodukten i videon är dock deras Photo Focus Foundation. Jag beställde dem från E-bay då de inte finns i Sverige än och jag ÄLSKAR dem. Har använt dem varenda dag sedan videon och de blir så sjukt fina på huden. Det är en fulltäckande foundation som passar alla hudtyper och ska reducera flashback vid blixtfotografering. Photo Focus Foundation ligger sjukt bra på huden, den är lätt och känns inte alls och blir heller inte kladdig efter applicering. Täckningen är megafull täckande fast ändå inte på ett kakigt eller sminkat sätt, hur det nu går ihop. Jag är helt paff, har inte testat någonting liknande förr, och då har jag ändå testat en hel jäkla del i mina dagar.

Jag testar även deras puder, ett rouge i ny färg (älskar deras rouge!), ögonskugga, kajal och även ett av deras läppglans. Kort sammanfattat så är looken ni ser på bilderna helt skapat med Wet n Wild. Kan verkligen rekommendera deras produkter, speciellt nu till sommaren då semesterbudgeten inte alltid räcker så långt som man tänkt sig.

skonhetsblogg-sminktips-wet-n-wild-photo-focus-foundation-sminkblogg

sminktips-sminkblogg-skonhetsblogg-wet-n-wild

 

Produkter testade:
Photo Focus Foundation – Creme Beige, Soft Ivory
Cover All Pressed Powder – Medium
Bronzer – Ticket To Brazil
Rouge – Pearlecent Pink
Singel Shadow – Noisette
Kohl Pencil – Like, Comment or Share & Of Quartz, Purple
Max Volume Plus Mascara
Lipstick – Cherry Frost
Megaslick Lipgloss – Vined and Dined

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

10 + två =