lyko sminkblogg skonhetsblogg ofra

Nu hörrni, håll i hatten, för här kommer 3 produkter som jag testat mig igenom under juli som är helt gudomliga! Fördelen med dessa 3 är faktiskt att de sitter som berget i svettiga tider som vi faktiskt har haft nu de senaste veckorna.

Indy Beauty Bring on the sun Bronzing Powder – Dansia

Det här är Therese Lindgrens eget makeup märke och jag fullkomligt dör för den här bronzern. Färgen är det bästa jag skådat och den blandar ut så otroligt fint! Den kommer i 2 olika färger, en ljusare litemer terrakotta och en mörkare. Det är den mörkare som jag har köpt på mig och den har en magisk underton och är kallare och gråare. Jag vet att grått inte är en attraktiv färg att ha på kinderna, I get it, men i det här fallet så är den perfekt! Jag skulle kalla den här produkten för en ’brontour’, alltså en contour och bronzer i ett! Sjukligt smidigt och riktigt riktigt tidseffektivt! Jag skulle kunna ha denna när jag är mitt blekaste också, får bara vara lite lättare på handen.

Om vi kikar lite snabbt på förpackningen så är den väl kanske inte så mycket att hänga i julgran, väldigt klinisk och simpel. Jag är ju en riktig sucker för vackra förpackningar, men det är ingen dealbreaker när det väl kommer till om jag ska köpa produkten eller inte, det är bara ett plus i kanten 🙂

Pris: Indy Beauty Bring on the sun Bronzing Powder – Dansia189kr

Har med denna i en first impression som du kan spana in nedan om du vill se hur den blir på mina kinder.

lyko indybeauty bronzer

Sol De Janeiro Glowmotions Copacabana Bronze

Något som är riktigt viktigt nu på sommaren (och självklart resterande delen av året) är ju såklart solskydd. MEN det som jag anser nästan vara lika viktigt är något att smörja in sig med EFTER att du solat. Jag vill ju inte utsätta mig för farligheter och sen inte bevara brännan! haha Hur som, som är det här ÅRETS PRODUKT och alla jag visat den för blir helt tokiga. Det jag pratar om är Glow Oil:en från Sol De Janeiro. Är du en trogen följare på mina sociala medier så vet du att jag avgudar det här märket och har i prinicip samtliga av deras produkter. Jag har ett helt blogginlägg där jag recenserar dem, du kan läsa det här.

Hur kan jag beskriva den här produkten förutom som Guds gåva till folket? Jadu, det är en torrolja som innehåller microskopiskt skimmer för att framhäva din solbränna men också ge glans, lyster och fukt till huden. Den kommer i en smidig pump som gör att produkten inte rinner, kladdar eller blir för mycket när du häller ut den. Något som kan vara viktigt att veta är att den INTE kladdar eller färgar av sig på textilier. Och självklart så luktar denna olja lika magiskt som deras andra produkter; salt karamell och pistasch!

Den innehåller även dessa 3 mysiga fetter;
Cupuaçusmör som låser in fukten i huden och återställer dess elastisitet.
Acaiolja är en frukt sprängfylld med antioxidanter som ger anti-age egenskaper.
Kokosolja är en klassiker som ger fukt men också smörjer, mjukgör och lugnar huden.

Doftnoter:
Toppnoter: Pistasch, mandel
Hjärtnoter: Heliotrope, Jasminblommor
Bottennoter: Vanilj, Salt karamell, Sandelträ

Pris: Sol De Janeiro Glowmotions Copacabana Bronze279kr

lyko sol de janeiro

J.One Jelly Pack

Det här hörrni, är en av de bästa primer:sarna jag någonsin testat. Det är inte för inte som Nikkietutorials tjatar om J.One Jelly Pack. Det är en hudvårdande produkt som agerar extremt greppande makeup produkt i ett. Den här används som ett avslutande steg efter din hudvård på morgonen och klappas in i huden. Det här är som sagt en hudvårdande produkt som ska minimera uppkomsten av porer men också strama åt slapp hy. Något som är riktigt magiskt med den här primern är också hur den påverkar huden på ett positivt sätt genom att skydda från yttre stressfaktorer så som väderomslag och smuts. Det som gör mig mest imponerad dock är att den hävdar att den skyddar huden mot inre inflammationer, det är aldrig fel kan jag säga!

J.One Jelly Pack är sjukt lätt att använda och det enda du behöver göra är att pumpa ut mellan 1-3 pump, smörja in den i ansiktet och efter ca 30 sekunder börja klappa in produkten i huden. Det är då den kommer att bli kladdig och sen är det bara att köra vidare med din foundation. Det kan vara värt att nämna att denna är perfekt för dig som är lite lat på morgonen och enbart vill ha en snabb produkt då du egentligen inte behöver ha någon annan hudvård innan. Den går även att kombinera med din nattkräm.

Pris: J.One Jelly Pack, 50ml449kr

I videon nedan ställer jag den här primern mot en budgetvariant, spana in den för att se vem som vann!

jone-jelly-pack-3

Bildkälla: https://www.mangobeautytips.com/en/j-one-jelly-pack-glue-primer-kbeauty-review/

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

arton + tjugo =