God kväll!
Har spenderat min helg tillsammans med Christoffer Boorse och det biostatistiska perspektivet på hälsa. Fruktansvärt tråkigt men väldigt lärorikt. Det är väl så det ska vara? Jag vet inte. Tänkte iaf dela med mig av min absoluta favoritfrisyr för tillfället. Jag älskar flätor i alla dess varianter, men den här är simpel som tusan. Kan du göra en vanlig fläta så kan du göra det här, går väldigt snabbt en stressig morgon.
1.) Gör en sidobena, locka håret (kan du göra redan kvällen innan och vrida upp håret i en knut, fäst med hårnålar för att inte få ngra ‘toffskanter’) och ta upp 3 slingor i luggen.
2.) Gör en fläta! Jag gjorde en utbakad fläta, du gör den enkelt genom att fläta håretslingorna under istället för över. Ta med slingorna närmast ansiktet. Fäst flätan med en liten gummisnodd.
3. Dra lite i flätan så att den blir lite lösare och större. Har du som jag lite uppklippt hår så kan det vara läge att sätta i några hårnålar så att flätan sitter stabilare. Svårare än så var det inte ^^
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

1 × fem =