skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-artist-foreo-luna-play

Jag fick hem något jättespännande häromdagen, nämligen Foreos Luna Play produkter! Alltså så jäkla söta, har inte varken testat eller hört jättemycket om detta hudvårdsmärke innan, vilket är jäkligt lustigt med tanke på att dessa produkter är to die for och verkligen helt i min smak när det kommer till effektiv och snabb rengöring av huden. Jag vet inte om det sitter i huvudet, men när jag använder någon form av borste eller applikator att rengöra ansiktet med så känner jag jättestor skillnad på en gång, typ samma känsla som när man går från vanlig tandborste till eltandborste. Nu har jag ju faktiskt även min sambo som kan backa upp mig på det här då det kröp fram att han testade en av dem tillsammans med rengöringen idag när jag var på jobbet. Han är en sån som älskar ansiktsrengöringar så ja, det var väl vid närmare eftertanke ganska väntat! haha

Det här är en produkt som passar alla hudtyper och för att beskriva den enkelt så är det en vibrerande ansiktsborste som är till för att rengöra huden och få den att se friskare och klarare ut. Den avlägsnar döda hudceller, överflödig olja och gör huden mer mottaglig för nästkommande hudvårdsprodukter samtidigt som den minskar synligheten av porer (Hallelujah!). Den är gjord av ultrahygieniskt silikon som är snabbtorkande och heller inte blir poröst vilket i sin tur förhindrar tillväxten av bakterier. Hållbarhetsmässigt så räcker batteritiden på en av dessa i 1-2 månader, eller 100 användningar om de används både dag och kväll. Färgerna som är nedan är: Sunflower Yellow, Fuchsia och Pearl Pink, men de finns även i färgerna Mint, Purple, Aquamarine och Midnight.

Luna Play är sjukt lättanvänd. På kvällen tar jag bort allt smink med min vanliga rengöringsolja och sedan fuktar jag borstytan på min Luna Play, lägger på en klick av deras Night Cleanser och sen kör jag igång. Det är bara att köra cirkelrörelser med den i hela ansiktet (var försiktigt vid ögonen eftersom huden är tunnare där) och cleansern går från härligt scrub (OBS! Vääääldigt mjuka och få skrubbkorn som smälter direkt, tummen upp!) till en mjuk mjölkkonsistens som lätt går att skölja av. På morgonen går jag bara in med Luna Play och en klick av Day Cleansern. Sen fortsätter jag med min vanliga toner/ansiktsvatten, mitt serum och en dag eller nattkräm.

Pris: Luna Play – 299kr, Day Cleanser/100 ml – 295kr, Night Cleanser/100 ml – 349kr och dessa finns bla. på foreo.com, Lyko, Eleven mfl. På Foreos egen hemsida så har de paketpris på cleanser:sen och du får båda för 459kr. Kika på dessa här.

*Pressutskick

skonhetsblogg-foreo-ansiktsrengoring-luna-play

skonhetsblogg-makeup-artist-foreoskonhetsblogg-sminkblogg-foreo

skonhetsblogg-makeup-blogg-foreo

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

14 + 6 =