Här kommer mina top 10 Isadora läppstift. Det här är alltså mina favoritläppstift som jag alltid går tillbaka till, oftast när jag behöver en bra nude-färg eller ett fint rött stift. Många är mot mauve-nude hållet, vilket passar bra som komplement åt den populära Kylie Jenner-färgen. Jag gillar Isadoras läppstift eftersom de sitter bra, de gör även läppennor till många av sina färger men även för att de är välpigmenterade. Ett plus är även att de är väldigt lätta att få tag i, de finns i de flesta sminkbutiker men även i vissa mataffärer. Jag kan dock tycka att priset är aningen för högt, men du får absolut kvalitet för pengarna.

Det är lite blandade finishar på dessa, ni får kika i beskrivningarna nedan. Jag har lite problem att bära matta läppstift såhär på vintern, mest för att läpparna blir så himla torra så dessa är perfekt under den här årstiden för mig.

Pris: 129kr/st finns på bla Kicks, Åhlens och HM.

skonhetsblogg-sminkblogg-skonhetstips-sminktips-isadora-lipsticks-lappstift

Isadora Perfect Lipstick 157 Cool Cashmir – Beige Nude, Matt finish

Isadora Perfect Moister Lipstick 152 Marvelous Mauve – Ljusrosa mauve

Isadora Perfect Moister Lipstick 153 Bare Berry –  Nude mauve, Glossig finish

Isadora Perfect Moister Lipstick 60 Cranberry – Rödbrun, Glossig finish

Isadora Perfect Moister Lipstick 65 Cassis – Brun, Metaliskt finish

Isadora Perfect Moister Lipstick 156 Mauve Rose – Mavue, Glossig finish

Isadora Perfect Lipstick 178 Flirty Fusia – Kall rosa, Halvmatt finish

Isadora Perfect Moister Lipstick 155 Zinfandel – Mörkt plommon, Metaliskt finish

Isadora Perfect Lipstick 47 Summer Red – Kall röd med blå underton, Halv matt finish

Isadora Perfect Lipstick 158 Orange Flash – Klar orange, Matt finish

2 Kommentarer
 1. S says:

  Jag har en fråga. När du har sminkat någon och lagt allt + lösögonfransar. Lämnar dom tillbaka lösögonfransarna eller får dom behålla dom ? Hur är det som ni som sminkar gör ? Är väldigt nyfiken.

  Svara
  • josephine says:

   Heej! Jag ger bort fransarna som jag lägger på, av hygienskäl, för att inte sprida bakterier mellan personer/kunder 🙂 Vid en bröllopssminkning går man igenom vilka fransar som ska användas innan bröllopsdagen och kunden får välja vilka hon vill ha, då ingår de i priset och det brukar även läppstift göra, alla gör nog olika men så gör jag. Sminkar jag min familj eller mina vänner så ger jag bort dem 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

5 − 2 =