I år så hade jag dessvärre inte tid att göra någon adventskalender här på bloggen då jag haft väldigt mycket att stå i men jag hade tänkt dela med mig av det som finns i vår sjukt snygga (haha!) kalender vi gjort här hemma. Jag och min sambo kör varannan dag (förutom den 1 och 24). Det finns ingen uttalad prisgräns (eftersom han ex. behövde långkalsonger och de finns inte för 50 spänn dessvärre) utan priset ligger efter behov helt enkelt.

Lucka nr 1

Dessa magiska örhängen kommer från Lindex, 59.50kr. Jag älskar dem verkligen, så himla fina!

skonhetsblogg-orhange-lindex-adventskalender

skonhetsblogg-lindex-orhangen

2 Kommentarer
    • josephine says:

      Oh vad kul att du tycker det, jag använder en Sony a500. Älskar den verkligen då den har vridbar skärm vilket är kanon om man ska filma eller om du vill ta en ’selfie’. Den har även många väldigt bra autoinställningar för mörker och inomhusbilder. Det enda jag märkt nu när jag börjat filma lite smått är att den blir överhettad och måste vila några minuter efter ca 25 minuter. Nu är ju detta ingen videokamera så jag känner inte att jag kan förvänta mig mer än så 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

3 × ett =