Palina är ett skönhetsmärke som borde lyftas mer tycker jag! Jag har inte testat massor ifrån dem, men det jag har testat är sjukt jäkla bra och de har riktigt kvalitativa produkter. De har även hudvård, vilket också är något jag testat och är riktigt impad av. Det är ett svenskt märke, vilket jag tycker är extremt roligt att använda mig av, men vill bli bättre med! För tillfället så finns de på LYKOs hemsida men också på deras egen såklart. Jag berättar lite snabbt mer om produkterna jag testat nedan.

sminkblogg-skonhetsblogg-palina-beauty

Deras mineralskuggor kör jag både som ögonskugga, men den ljusare är megablinding som highlighter och jag ÄLSKAR den. Man får sjukligt mycket produkt och även om burken är liten så ska man inte luras av det. Det behövs verkligen minimalt med skugga för att få full täckning. Jag brukar ta för vana att spraya lite settingspray på borsten för att slippa eventuellt fall av skuggan under ögonen. Ordning på namnen är efter bilden nedan.

Pris: Stardust Julia159:20 (ord. pris 199kr)
Pris: Stardust Madonna159:20 (ord. pris 199kr)
Pris: Stardust Angelina159:20 (ord. pris 199kr)
Pris: Stardust Nicole159:20 (ord. pris 199kr)
Pris: Stardust Scarlett159:20 (ord. pris 199kr)

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-palina-beaut-star-dust-swathces

Jag har testat primern i en GRWM-video (länkar den här) och jag var så säker på att jag inte skulle gilla den då den kändes lite silikonig, men oj, vad jag hade fel! Den är riktigt bra att få sminket att stanna på plats under dagen och den ger en riktigt slät och jämn bas att lägga foundation på. CC-creamen är medium täckande och jämnar gör det den ska, jämna ut missfärgninar i huden och agera en lättare dagbas. Perfekt nu under sommaren!
Pris: Magic CC Cream499kr
Pris: Magic Face Primer499kr

skonhetsblogg-Palina-beauty-magic-face-primer

Deras transparenta löspuder är amazing! Ger mycket fukt men mattar samtidigt ner. Perfekt att ha till baking men även att sätta ner deras CC-cream eller din foundation. Ger en fin lyster utan att innehålla glitter.
Pris: HD Loose Powder  – 399kr

skonhetsblogg-sminkblogg-palina-beauty-hd-powder

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

12 − ett =