lyko sminkblogg skonhetsblogg ofra

Pür Cosmetics är ett märke på allas läppar och så även på mina. Jag har tidigare inte testat supermycket ifrån dem men när jag hörde RawbeautyKrisit vara eld och lågor över deras nyaste foundation så hajjade jag till! Jag har väntat med spänning på att den ska lanseras här i Sverige och ÄNTLIGEN är den här. För dig som inte har så stor koll på just Pür Cosmetics så är det ett makeup märke från USA som enbart har mineralprodukter i sitt utbud. De kombinerar mineralpigment med hudvårdande ingredienser och gör det jag gillar mest; hudvård med färg. Alltså hudvårdande makeup.

I videon längst ner i inlägget så hittar ni min senaste video där gör jag en full face of first impressions. Där testar jag bla. denna magiska foundation för första gången. Vill ni se min reaktion så hittar ni den alltså där tillsammans med en massa andra höstnyheter 🙂

pur love your selfie foundation

Bildkälla: https://when-im-older.com/pur-4-in-1-love-your-selfie-foundation/

Formulamässigt så ska det här vara, och är, en långkörare. Den är framtagen för att sitta i 24 timmar. När jag testade den så satt den FANTASTISKT i 13 timmar, utan att bli pudrad. Jag ville se hur den satt helt enkelt och jag blev förvånad på ett positivt sätt! Kan även flika in med att jag använde den på min syster när hon skulle ha sin förlovningsfest. Hon såg likadan ut när jag sminkade henne kl 11 som när jag sa hej då till henne kl 00 på festen. Magisk hållbarhet helt enkelt!

Det är en lätt formula men ger ändå extremt bra täckning. De beskriver den som en ‘naturlig täckning’ men jag skulle säga medium till full faktiskt. Det jag reagerade på är att den ger en naturligt vacker lyster och jag känner mig jäkligt fräsch. Den torkar ner satinmatt och jag som är kombo behövde inte sätta den, men den blir inte alls torr på något sätt.

Jag gillar verkligen tanken med att ha en foundationpump och en concealerapplikator i samma flaska. Det enda är ju att jag som kräsen makeupnörd vill ha två olika färger om jag väl ska använda en concealer. Men i ärlighetens namn så ser ni mig nog använda en concealer 1 gång av 10 när jag sminkar mig. Så, det är inget jag lägger någon större vikt i egentligen.

lyko pur foundation

Bildkälla: https://when-im-older.com/pur-4-in-1-love-your-selfie-foundation/

Ingredienserna är riktigt magiska och här kommer de som står ut mest;
– Pürs eget Ceretin Complex gör huden mjuk samtidigt som den stramar upp och en jämnare hudton.
– Deras Energy Complex är sammansatt med vitamin B, Ginseng samt grönt te och ger huden en riktigt vitaminboost samtidigt som den ger en klarare hud.
– Lingonextraktet skyddar huden att påverkas av blått ljus.
Polysackaridfilm lägger sig som en skyddande hinna över huden och ger ett skydd mot yttre påverkan såsom smuts och föroreringar i luften.
Grapefrukt, Olivolja, Extrakt från kaffeböna mfl. hjälper hudhälsan för en mer strålande hud.

Pür Cosmetics är ett cruelty free:t märke och denna foundation är vegansk, skyddar mot blue light och antipollution samt är glutenfri. Den kommer också i 100 färger vilket är helt sjukt!!

Summan av det hela; JAG ÄLSKAR DEN! Kan varmt rekommendera foundationen till er alla! Kommer själv att köpa en ljusare färg att ha som concealer faktiskt. Jag reagerade inte alls på den kring ögonen (vilket i sig är ett mirakel då jag är så känslig).

Pris: Pür Cosmetics Love Your Selfie Liquid Foundation575kr

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

två × fyra =