skoknhetsblogg-sminktips-rituals

Här kommer ett inlägg till dig som gör som jag och tar en lugn lördag idag! Jag är precis hemkommen från en heldag på jobbet och innan hemgång så åt jag och en kollega på den underbart härliga restaurangen Vila i Norrköping. Jag ÄLSKAR deras mat! Sjukt härlig atmosfär, trevlig personal och verkligen superbra mat och drinkar!

Hur som helst, detta är första gången jag testar smink från Rituals och jag är positivt överraskad! Jag fick dessa två i ett pressutskick och även om just silver, grått och svart är färger jag använder ytterst sällan så är dessa sjukt fina! Silverskuggan är verkligen utom denna värld. Pigmenteringen är riktigt fin (även med borste) och släng på lite MAC Fix+ så blir den ett snäpp vassare och med metallisk.

Paletten heter Duo eyeshadow och är i färgen Silver & Black. Pris: 215kr

Pennan är riktigt smart, den vrids lätt upp och du slipper alltså vässa den, men skulle du behöva en vassar spets så finns det en pennvässare som går att ta loss i bakdelen av pennan. Den har även en sudd som underlättar uttoningen om du vill köra en smokey eye-effekt. Pennan heter Intense Color Eye Pencil och är i färgen Smokey Grey. Pris: 100kr

I kombo blir dessa tre produkter en supersimpel men jättefin smokey eye som inte alls behöver vara komplicerad för att göra. Tänk bara på att inte ta den svarta skuggan för högt upp mot brynet så är du good to go!

 

sminktips-skonhetsblogg-rituals

sminktips-rituals-skonhetsblogg

sminktips-skonhetstips-skonhetsblogg-rituals

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 − ett =