Har testat Formula 10.0.6 nya 3 i 1 ansiktsmask/skrubb/ansiktstvätt vid namn Three Times Sublime och jag måste säga att den är i framkant när det gäller skrubbprodukter. Jag använder sällan skrubb av den anledningen att det sliter mycket på huden men tycker ändå att en skrubb kan vara behövlig någon gång i månaden. Kornen i denna är dock ganska mjuka vilket jag anser vara ett plus. Det är en lermask och därav den gråare färgen. Three times sublime tar bort döda hudceller (vilket den gör) ta bort överflödig olja (vilket den också gör) men även eliminera pormaskar och blemmor vilket är svårt att säga om det fungerar då jag enbart använd den en gång. Den ska gå att använda 1-3 gånger i veckan, (vilket jag själv inte kommer att göra) jag använde den som ansiktsmask vilket kändes väldigt bra. Den är även lätt att tvätta bort.

Något som jag uppskattar hos hudprodukter är när de luktar gott och det gör denna, doftar väldigt fräscht av grapefrukt. Huden blev heller inte torr efter användning vilket är super! Denna lämpar sig för normal till torr hy och innehåller jojoba-olja som balanserar talgproduktionen och ger huden en härlig lyster men även grapefrukt och C-vitamin som skyddar huden mot avgaser samtidigt som den motverkar stress samt rynkor.

Den finns i butik redan nu och priset ligger på 99kr.

 

sminktips

 

skönhetstips

*Pressutskick

2 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer Ansiktsmask: Lancome Hydra Zen Night Mask Ansiktsskrubb: Formula 10.0.6 Three Times Sublime Body scrub: KICKS Skin Treat Pure Natural Oils Sugar Scrub Brun-utan-sol: ST Tropez Self Tan […]

  2. […] Three Times Sublime – 3 i 1 skrubb, mask och ansiktsrengöring (ni hittar min recension här) […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

åtta − åtta =