Denna skönhetsblogg fortsätter på produkter-för-killar spåret, jag har ju två av dem i huset för tillfället som är villiga att agera testkaniner. När jag gjorde en beställning på produkter från Kicks häromdagen så valde jag att få med prover på produkter för män som jag gav ut till min sambo samt min bästa kompis som agerar roommate under sommaren, att testa. De tyckte att det var väldigt spännande. Jag gillar att få med prover, spec. på hudkrämer och parfymer så att man får chans att använda dem några gånger och ser hur huden reagerar innan man slår till på en fullsize förpackning.

Vi får se vad de tycker!

Georio Armani – Homme, Biotherm Homme – Total Recharge, Jack Black – Beard Lube conditioning shave

sminkblogg-skönhetsblogg

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

12 + tjugo =