14 härligt krämiga skuggor med stor variation och roliga färger. Det tycker jag verkligen att Anastasia Beverly Hills senaste palett Self-made har. Jag blev väldigt förvånad över hur pigmenterade de var, jag visste att de var bra, men var inte beredd på att de skulle vara såhär jäkla bra! När jag satte ner fingrarna behövde jag bara nudda skuggorna för att få en större mängd på fingret. Det är en salig blandning av matta, metaliska, skimrande, duochrome och en och annan glittrig skugga.

Jag återkommer med swatches då mina blev helt ur fokus och helt enkelt för dåliga för att göra denna vackra palett rättvisa. Borsten är förövrigt väldigt bra!

Pris: 495kr, fanns på Kicks hemsida men jag tror att den är slutsåld för tillfället. Går garanterat att få till ett bra pris på E-bay.


skonhetsblogg-anastasia-self-made-palette

 

skonhetsblogg-anastasia-beverly-hills-self-made-palette

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

tre × fem =