skonhetsblogg-eucerin

Fick hem ett så fint paket med pressutskick igår av Eucerin! Deras paket är alltid så himla härliga och denna gång kom det med goda macarones. Pratade med dem på Daisy Beauty och de var så sjukt trevliga och serviceinriktade. Det jag fick den här gången är något jag fick med mig från DBExpo och har faktiskt redan hunnit testa, men inte lägga upp en recension. Det ni ser nedanför är deras nya CC cream som heter Eucerin Hyaluron Filler CC Cream. Det är alltså en CC Cream med aktiv anti-age. Rent tekniskt är det en färgad dagkräm som motverkar fina linjer och rynkor. Jag gillar dagkrämer som komplement till foundation de dagar när jag inte vill ha för mycket täckning eller sminka mig men ändå se liiite mindre död och trött ut. Det fina med Eucerins CC cream är att den innehåller mindre färgpigment vilket ochså gör att nyanserna anpassar sig bättre till din egen hudton som resulterar i ett mer naturlig resultat. Mindre pigmentering skapar också en naturligare övergång vid fina linjer och rynkor. Den innehåller även SPF 15 och UVA skydd. Just den här passar alla hudtyper och jobbar återfuktande, utjämnande och döljer rödheter i huden samt pigmentfläckar .

Den finns i två olika nyanser; light och medium. Och för en gång skull är inte light för ljus för mig, den smälter in väldigt bra med min naturliga hudton. Jag har som sagt redan använt den här i ett par veckor och gillar den verkligen. Jag tycker dock att den är väldigt gul i undertonen så är du åt det rödare hållet eller lite mer neutral skulle jag rekommendera att du testar den på osminkat ansikte innan du slår till.

Pris: 269kr

*Pressutskick

eucerin-skonhetsblogg-makeupp-blogg

skonhetsblogg-eucerin-hyaluronfiller-cc-cream

skonhetsblogg-makeup-blogg-eucerin-hyaluronfiller-cc-cream

Ingredienser Eucerin Hyaluron Filler CC Cream

EN: Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, CI 77891, Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Homosalate, Methylpropanediol, Alcohol Denat, Cetearyl Alcohol, Glycine Soja Germ Extract, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Sodium Hyaluronate, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethiconol, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, BHT, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum, CI 77492, CI 77491, CI 77499

2 Kommentarer
 1. Paulina Aspljung says:

  Borde verkligen kolla in denna 😀 den låter ju hur bra som helst! Speciellt som du säger, att den inte är för mörk. Det brukar dem nämligen bli på min ljusa hy med

  Svara
  • josephine says:

   Det tycker jag att du ska göra! Dock så glömde jag skriva att den är ganska gul i undertonen, så är du lite rödare skulle jag rekommendera att testa den först innan du slår till 🙂 Har kompletterat mitt inlägg med den info ^^

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

20 − 3 =