Äntligen är de här! Vad vore en sminkblogg utan lite Anastasia Beverlyhills!? Fyra rykande färska Anastasia Beverlyhills Liquid Lipsticks, jag kunde inte vara mer exalterad. För dig som inte riktigt vet vad liquid lipsticks är så är det läppstift i flytande form. De har samma täckbarhet och slutfinishen blir samma som med ett läppstift. De förpackas och ser i princip ut som läppglans vilket gör appliceringen lättare än med ett läppstift. De torkar sedan och hållbarheten är otrolig.

Hittar inte ord, de är bara hur magiska som helst. Krämiga, megapigmenterade, torkar matt. De är min dröm. Positivt är också att de inte torkar på 2 sekunder, om man skulle vilja korrigera något som hamnat på sniskan. De har lång hållbarhet och jag skulle lätt räkna med att ha dessa på läpparna en hel dag, dock så rekomenderar jag ett genomskinligt läppglans på för att få in lite fukt alternativt att köra läppenna innan för att få upp hållbarheten. Jag upplever att alla läppstift av denna typ som torkar på läpparna har en tendens att krackelera under dagen eller lägga sig i läpparnas små gropar och drar man då över ett läppglans tar man bort lite av den stela känslan.

Dessa är beställda från Anastasia Beverlyhills hemsida vilket betyder att de skeppas från USA vilket medför lite högre fraktkostnader samt tullavgifter som varierar beronde på hur mycket man handlar.

De färger jag köpt är:

Pure Hollywood – Nude beige med rosa undertoner

Blush (ny höstfärg) – Klar granatäpple rosa

Electric Coral – Intensive coral

Spicy – Röd med starka orange:a undertoner

Pris: 20 dollar/st

sminkblogg-skonhetsblogg

sminkblogg-skonhetsblogg-anastasia-beverlyhills

sminkblogg-skonhetsblogg-liquid-lipstick

skonhetsblogg-sminkblogg

skonhetsblogg-sminkblogg-anastasia

sminkblogg-skonhetsblogg-lipstick

skonhetsblogg-sminkblogg-anastasia-lipstick

Bilderna på denna sminkblogg tillhör ©Josephinessmink.se

3 Kommentarer
 1. Sandra says:

  Oh jag har länge velat ha sånna, tack för en bra beskrivning. Hur mycket blev det i frakt för dig?

  Svara
  • josephine says:

   Köp dem, du lär inte bli besviken 🙂 Jadu, tullen tog ca 200kr för att de levererade paketet från USA. Kommer tyvärr inte ihåg vad Anastasia tog i frakt, men det var nog inte mer än 100kr, så det var inte så farligt 🙂

   Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Läppenna: MAC Lip pencil Subculture Läppstift: Gerard Cosmetics Läppstift, 1995 Liquid lipstick: Anastasia Beverly Hills, Spicy […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

18 − 2 =