Den roligaste nyheten på Kicks måste helt klart vara märket Buxom! Det har tidigare bara funnits på E-handeln men nu äntligen finns de alltså i butik. Jag har testat mig igenom läpp-produkterna och härnäst kommer ögonskuggorna. Jag är tokig i deras produkter för tillfället.

skonhetstips-sminkblogg-sminktips-buxom

Nedan ser ni Full on Lip Cream, Full on Lip Polish, Big & Sexy Bold Gel Lipstick och Wildly Whipped Soft Matte Lip Color. Jag gillar alla lika mycket faktiskt. Har länge varit totalt megaanti glittriga läppglans men efter att Jouer släppte deras liptoppers så har jag börjat svänga om. Det är väl det som är kul med smink, ena dagen hatar man glitter och andra dagen finns det inget som är så fint som glitter! haha

Deras Full on Lip Cream har dock inte en uns av glitter i sig. De är helt släta i konsistensen och är som ett helt vanligt läppglans. Färgen jag har heter Dolly vilket är en mauvefärgad nuderosa. Det är sjukt behagligt på läppen trots att samtliga läppglans har plumpingeffekt och kylande känsla. Glosset sitter även förvånande länge trots matintag. De doftar underbart av kola. Ber om ursäkt för en halvkass bild.

skonhetsblogg-sminkblogg-buxom-dolly

sminktips-skonhetsblogg-dolly

Glanset som heter Full on Lip Polish har alla glitter eller skimmer i  sig. Det är dock inget som skaver på läppen. Vissa av dem har duochrome effekt medan andra har enfärgat skimmer. Alltså, när jag har dem på mig så känner jag bara att jag vill ha mer glitter! haha Lägger man dem över ett läppstift så syns heller inte glittret speciellt mycket, däremot så blir det en jäkla lyster på läpparna. Dessa luktar också magiskt av kola med lipplumping effekt. Färgerna jag köpt är Kimberly och Sugar. Båda har en rosa bas, Sugar är mer åt det bruna mauve hållet och Kimberly är ljusare. Kimberly har även rosa skimmer medan Sugar har ett mer kopparskimmer.

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg

skonhetsblogg-sminkblogg-sugar

skonhetsbloggare-sminkbloggare-sminktips

skonhetsblogg-sminkblogg-kimberly

Det jag gillar minst av dessa produkter är deras liquid lipstick faktiskt. Det är inte dåligt men jag är lite sisådär mot konsistensen. Ända sedan jag testat Gerard Cosmetics eller Anastasias liquid lipsticks så duger inget åt mig haha. De är liiiiite för mousse:iga tror jag. De torkar matt, men det tar så lång tid och det är ju inte det jag är ute efter liksom. När jag vill ha det matt så ska det bli matt direkt eller inom 1-2 minuter. Men testa dem själva och se vad ni tycker själva, för jag är lite överdrivet kräsen. Färgen heter Nudist och är dock asfin, denna går att kombinera med en mörkare färg för ombre effekt eller bara användas som den är.

buxom-skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips

skonhesbloggare-sminkblogg-nudist

skonhetsblogg-sminkblogg-nudist

Sist men inte minst så har de två olika gelé läppstift, en med matt-finish (som är grymma!) och sedan detta med satin-finish. Detta gillar jag starkt och det sitter bra. Behöver bättras på eller användas tillsammans med läppenna då det har en glossigare finish. Skulle nog inte säga satin (för första gången ever) utan mer åt det glossiga hållet. Pigmenteringen är sjukligt bra och de är lätta att måla med pga. formen på stiftet. Färgen jag har heter Rebel Rose och jag har enbart ett lager på bilden nedan, vilket är jäkligt bra!

skonetsblogg-sminkblogg-sminktips-buxom

skonhetsblogg-buxom-kimberly

sminktips-buxom-rebel-rose

 

 

 

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

4 + 20 =