Nu är det inte länge kvar förrän Isadora släpper deras Isadora Golden Edition men lite väntan är det kvar tills de finns i butik, de kommer nämligen under vecka 45. Golden Edition är deras Holiday smink (jag antar att de syftar på jul och nyår) och känns väldigt glammigt! Älskar paletten!

Isadora är ett märke som jag under senare tid tycker har skärpt till sig kvalitétsmässigt. De har även gjort ett uppsving på deras förpackningar förr såg de väldigt budget ut men nu tycker jag att det ser proffsigt och tilltalande ut. Deras produkter är även riktigt riktigt bra när det kommer till både variation på kollektioner, nysläpp av produkter, hållbarhet, färgskala, pigmentering och pris vilket gör att jag ser fram emot när deras nya kollektioner kommer.

Det består av ganska många produkter, några nya och några äldre, som går att mixa och matcha hur man vill; (nytt) 1 ögonskuggspalett, (nytt) 2st Lash & Brow glitter, 4 nya nyanser av deras Perfect Moisture läppstift, (varav 3 nya färger) 4 nyanser nagellack, mascara, 1 twist-up blush och 1 multivitamin gloss. Jag samlade ihop mina favoriter som jag tycker passar perfekt till jultider nedan:

 1. Wonder Nail – 521 Gold Flakes (nyhet) Pris: 79kr
 2. Wonder Nail – 522 Dark Truffles (nyhet) Pris: 79kr
 3. Grand Volume Lash Styler. Pris: 189kr
 4. Eye Shadow Palette 65 Golden Eyes. (nyhet) Pris: 179kr
 5. Glitter Lash&Brow – Gold (nyhet) Pris: 119kr
 6. Twist-up Blush & Go –  90 A day on the riviera Pris: 129kr
 7. Perfect Moister Lipstick – 155 Zinfandel Pris:129kr
 8. Perfect Moister Lipstick – 149 Flirty Fuschia Pris:129kr

sminkblogg-skonhetsblogg-skonhetstips-makeupartist-isadora

 

2 Kommentarer
 1. Linn says:

  Du får hemskt gärna göra en tutorial med den paletten, jag köpte med den men jag vete tusan hur jag ska använda den utan att se ut som en blåslagen gammal skata. Jag lyckas aldrig med ögonskuggor och köpte den egentligen bara för att den var så fin ;O

  Svara
  • josephine says:

   Absolut! Jag har spelat in två tutorials på denna som aldrig kommit upp pga dålig belysning, men nu har jag ett bra ljuskit så det kan jag absolut göra 🙂 Den är ju så himla fin!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 × fem =