sminkblogg-makeupartist-makeup-skonhetsblogg-gerard-cosmetic

Det här blir en fotobomb! Vill ni läsa en utförlig recension om produkterna så kan ni kika in på Beauty Boulevard och läsa mitt inlägg, jag har nämligen börjat att gästblogga där tillsammans med ett par andra superhärliga skönhets/modebloggare. Men det jag tänkte erbjuda er här är ännu mera bilder på dessa läppstift så att ni kan kolla läget innan ni själv kanske köper dem:) Jag passade på när Madlady.se hade 25% rabatt.

För att snabbt sammanfatta dem så är de magiska. De har allt som ett läppstift ska ha mycket pigment, krämiga som smör, hållbarhet och många fina nyanser.

Ni ser nedan: Kiss and Tell (Satin), Mai Thai (Satin), Fairy Godmother (Matt), Kimichi Doll (Satin), Buttercup (Cream), 1995 (Matt), Underground (Satin), Dragon Berry (Satin)

 

gerard-cosmetics-skonhetsblogg

sminktips-skonhetstips

 

gerard-cosmetics-sminkblogg

gerard-cosmetics-makeupblogg

gerard-cosmetics-makeup-blogg

gerard-cosmetics-smink

gerard-cosmetics-skonhetstips

gerard-cosmetics-sminktips

gerard-cosmetics-madlady-skonhetsblogg-makeupblogg-sminkblogg

 

 

 

3 Kommentarer
    • josephine says:

      De är himmelska! Det var verkligen superkul att få lägga upp så det är jag som ska tacka för att jag får göra det:) Hoppas det blev bra! <3

      Svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] MAC Lip pencil Subculture Läppstift: Gerard Cosmetics Läppstift, 1995 Liquid lipstick: Anastasia Beverly Hills, […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

5 × 3 =