Kiko Milano?! Aldrig hört talas om det? Det hade inte jag heller förrän jag av en slump ramlade över märket i en Youtube-video om bra budgetsmink som också ofta har bra kampanjer på sminket online (finns även butiker men vet ej var). Det som fick mig att beställa var deras ögonskuggor vid namn Water Eyeshadow. De är intensiva och jättevackra att kolla på men går också att använda som de är eller genom att tillsätta några droppar vatten för ännu mer intensitet och metallisk finish.

När jag beställde dessa hade de kampanj och priset var då 75kr/st, ordinarie pris är 105kr så de är väl inte i, mitt tycke, det billigaste laget. Men kvalitén är superbra så det är de verkligen värda.

Något jag också gillar är deras Kiko Milano Smart eye pencil och jag valde färgen 800 vilket är en vacker guldskimrande historia. Denna till ett pris av 20kr. Den sitter fint i prinicp hela dagen och ger ifrån sig en väldigt jämn och pigmentrik färg. Den är krämig och irriterar inte ögonen.

Det som jag inte imponerades av är deras Pigment Loose Eyeshadow. Allmänt tråkig och ganska intetsägande. Visst, den skimrade lite fint och det kan även ha att göra med den guldfärg jag valde, men den gav knappt någon färg alls på locket, men det är nog en smaksak.

Det enda negativa jag har att säga om märket egentligen är leveranstiden, sjukt lång! Det tog dem 5 dagar att godkänna min order och sen ytterligare 10 dagar för transport. Det skickas från deras lager i Österrike så det tillkommer inga tullavgifter utan vanlig fraktkostnad på 49kr, vilket är jäkligt billigt!

Jag har lite mer produkter på lager men låter er smälta dessa innan vi kör vidare:) Vill du gå in och kika på deras utbud så hittar du dem på kikocosmetics.com

skonhetsblogg-kiko-milan

skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-blogg-kiko-milan

skonhetsblogg-sminktips-kiko-milan

skonhetsblogg-skonhetsbloggare-makeup-blogg-kiko-milan

skonhetsblogg-makeup-blogg-kiko-milano-smart-eyepencil

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

fem × tre =