skonhetsblogg-smink-sminktips-sveriges-storsta-skonhetsblogg

Har testat NYX Liquid Suede Cream Lipstick och jag måste säga att det är riktigt bra grejjer det här! Sitter som berget och flagnar inte det minsta. Sandstorm fungerar dock inte med min hudton, så är du riktigt ljus med kall underton så kanske det inte är ditt första val, bajsbrunt är inte min färg. Jag tror att det är mina lampor som spelar mig ett spratt. Jag försökte väldigt länge att ta en rättvis bild av Sandstorm och den swatchad på handen är identisk, läppbilden är lite för ljus (vilket är synd för den färgen är riktigt fin!). De andra är jag störtförtjust i dock. Väldigt vibrerande starka härliga färger. Läppenna under dessa är en smaksak, jag tycker inte att det är nödvändigt.

Färgerna nedan heter Sandstorm, Pink Lust, Kitten Heel och Vintage.

Alla NYX produkter är cruelty free.

Pris: 99kr/st finns bla på H&M, Kicks och Åhlens.

skonhetsblogg-sminktips-nyx-liquid-lipstick-matte

skonhetsblogg-nyx-liquid-swede

skonhetsblogg-sminktips-nyx

skonhetsblogg-nyx-liquide-suede-sandstormt

skonhetsblogg-nyx-liquide-suede-pink-lustskonhetsblogg-sminktips-nyx-liquid-suede-kitten-heel

skonhetsblogg-nyx-liquide-suede-vintage

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 × 2 =