Äntligen så har jag hunnit testa samtliga färger ur Nevin Cosmetics nya highlighter paletter. Jag har använt några av dem i en tutorial (som du hittar här) om du vill se dem in action. Jag spelade däremot in en first impression video på dessa men dessvärre så saknar den videon ljud. Så, ja, det blir en skriftlig recension helt enkelt med massvis av bilder. Jag måste börja med att ge en eloge till själva förpackningarna. De är massiva och stabila, vilket gör att produkterna i sig kommer att hålla längre om de råkar ut för stötar eller liknande. Färgerna i sig är magiska, de ser ganska mörka ut (den guldfärgade paletten) men när de väl kommer på huden så ljusas de upp. Det går även utmärkt att blanda de mörka och de ljusa färgerna eller lägga dem i lager för att få en perfekt färg.

skonhetsblogg-nevin-cosmetics-highlighter

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-nevin-cosmetics-higlithgterkit

Allt som allt är det två paletter med 4 färger i vardera. Den ena är en kallare lite mer wild and crazy palett och den andra har härligt solvarma färger. Som sagt så ÄLSKAR jag paketeringen av dessa paletter, det är så hårda och hållbara. Det är någon typ av hårdare kartong och paletten ligger i ett etui (som ni ser nedan). Väldigt smidigt att förvara dem i eller resa med. Tummen upp för att namnen både finns på insidan och baksidan av paletterna. Samtliga ingredienser finns även de med på baksidan. Man får även mycket produkt för pengarna här då det är 7,4 gram produkt av varje färg! BAM.

sminktipset-basta-higlighterkittet-billigt-smink

skonhetstips-sminkblogg-nevin-cosmetics-highlighterkit

Starlight Fantasy Paletten är som sagt den kallare paletten som även innehåller de lite mer wild and craziga färgerna. I denna palett så finns som sagt fyra färger. Vi har först Fairy Dust som är en metallisk färg med grön skiftning. Det låter kanske inget vidare men den blir SÅ fin på huden. Den skiftar mellan den härligt gröna till vitguld. Sedan har vi färgen Moon Godess som är en ren silver.På huden skiftar den mellan vitt och silver. Denna har en metallisk bas med små små silverglittrande korn. Sedan har vi färgen Silver Fox som har en vit metallisk bas med en liten hint av silver och mikroskopiskt skimmer. Den sista färgen i paletten heter Secret Love vilket är en helt metallisk färg utan skimmer (som Fairy Dust) med en persikorosa och vit duochrome effekt. UNDERBARA.

Jag swatchade samtliga färger i min Haul-video om ni vill se swatches och en liten first impression så finns det att se där 🙂

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-nevin-cosmetics

skonhetsblogg-sminkblogg-nevin-cosmetics

Nästa palett heter Sparkling Gold Palette och det är som det låter, en varm palett som går i olika guldnyanser. Färgen Champagne är en metallisk färg, inget glitter eller skimmer och den är som den låter: en champagne färg med en hint av rosé. Sjukt ljus och lystergivande! Färgen Brown Sugar är en ljusare guldfärg. Det jag gillar med denna är att du som är ljusare kommer att älska denna färg. Det är sällan en guld är så pass ljus så att en person med ljusare hy kan använda den. Sunburn ser sjukt mörk ut i förpackningen, på huden blir den ljusare men jag skulle nog ändå säga att den är bättre lämpad för medium hudton än en ljus. Det är en så himla vacker färg som skiftar mellan rosé och guld. Jag använde denna som ögonskugga i min sommartutorial som finns länkad där uppe. Den sista färgen är 24K som är den sjukaste färgen ever. Den är dessvärre för mörk för mig oavsett brun-utan-sol eller inte men den ser så underbar ut! Det är en lite ’blötare’ highlighter med lite smått skimmer i. Underbart härlig kopparfärg som kommer fungera KLOCKRENT som ögonskugga.

Jag älskar båda dessa paletter och har använt dem konstant sedan jag fick hem dem. Bästa produkterna på länge alltså.

Pris: 399kr/styck och finns på nevincosmetics.com

skonhetsblogg-sminktips-nevin-cosmetics-higlighter

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg-nevin-cosmetics-higlighter

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

17 − 10 =