skonhetsblogg-original-minerals

Som jag nämnt tidigare så fullkomligt älskar jag O&Ms produkter. De fungerar verkligen med mitt hår (torrt, slitet och blekt för många gånger..) och jag är överlycklig. Har själv köpt flertalet av deras produkter men dessa två mirakel-på-burk-produkter fick jag utskickade till mig för några veckor sedan. Jag har hunnit använda dem i en månad lite drygt och kände att det var dags att dela med mig av det goda.

Original Mineral Project Sukuroi – Gold Smoothing Balm är en leave in produkt som återfuktar på djupet. Gör inte samma tabbe som jag och tro att detta är en hårinpackning som ska sköljas ut (tog en rejäl näve och slängde i när jag duschade och blev irriterad när den gick in så snabbt i håret. Självklart tog jag lite till…) och den gör verkligen ett bra jobb. Mina toppar är fruktansvärt torra och går lätt av, men med endast lite av denna åt gången så känns håret starkare. Den går snabbt in i håret och lämnar det glansigt, lent och smidigt, men jag tycker inte att håret blir tungt av den. Den är dock lätt att överdosera och själv använder jag 2 klickar av ärtstorlek till vardera sida av håret. Jag arbetar in det i handflatan och drar igenom håret för att undvika att jag får för mycket på ett och samma ställe. Funkar lika bra på handdukstorkat som på torrt hår, men jag föredrar handdukstorkat. Jag älskar den, den luktar riktigt riktigt gott plus att det är guldglitter i den, vilket gör mig barnsligt glad så fort jag öppnar burken!

Innehåller:

  • Gold of Pleasure Oil som bidrar med antioxidanter och skyddar håret utan att tynga ner
  • Revitalizing Australian Macadamia Olja bekämpar livlöst hår genom att ge glans och låser in fukten
  • Keratin stärker, bygger upp och jämnar ut värmeskadat och färgat hår
  • Fri från sulfater, parabener, triklosan och ftalater

Pris: ca 380kr/100g

Original Mineral Hydrate & Conquer finns som både shampoo och balsam och luktar så OTROLIGT gott! En mild söt koladoft som gör att svallet luktar godis! Det jag testat nu är balsamet och jag låter det sitta i ett bra tag för att få extra hållbar doft. Original Mineral Hydrate & Conque balsam innehåller silkesprotein för att jämna och reda ut håret samtidigt som det verkar stärkande. Det är även en UV-hämmare för att försiktigt skydda färgat och naturligt hår. O&M Hydrate & Conquer har utvecklats speciellt för att återställa riktigt torrt, törstig hår till sitt forna hydratiserade, sund själv.

Pris: ca 275kr/350ml

*Pressutskick

skonhetsblogg-original-minerals-gold-smoothing-balm-hydrate-and-conquerskonhetsblogg-original-minerals-gold-smoothing-balmskonhetsblogg-gold-smoothing-balm-original-minerals

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fem × 3 =