Inlägget innehåller affiliatelänkar, läs mer under min PR-policy

sminkblogg-skonhetsblogg-diamond-dust-smokey-storm-stila-magnificent

Alltså WOW! Har ni sett några så glittrande skuggor någon gång?! Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow är helt insane, så sjukt himla fina. Dock typ världens längsta namn på en produkt. Jag har gjort en tutorial i videoformat på denna sminkning som kommer upp under veckan, jag ville mest ge er en recension på skuggorna och ett tips på hur ni kan använda den! Det är jättesvårt att göra en fototutorial med stillbildern, det går aldrig riktigt beskriva hur man ska göra, det är lättare att visa. Speciellt när det kommer till en smokey eye. Jag har därför valt att enbart ha en vanlig film-tutorial på denna, så jag hoppas att ni spanar in den när den längst ner i inlägget<3 De här skuggorna skriker verkligen nyår och party till mig så varför inte börja planeringen redan nu känner jag! Jag har även använt mig av Jaclyn Hill Paletten, du kan läsa en recension av den här.

skonhetsblogg-sminktips-makeup-artist-stila-magnificent-metals

Förpackning

Förpackningen på dessa skuggor är riktigt fin. Sparkligt och härligt guldlock och en tjock robust plasthylsa som kommer att hålla både fall och skrammel i sminkväskan. Applikatorn är en plattare fluffig pensel som fungerar riktigt bra då den sprider ut pigmentet jämnt på locket.

skonhetsblogg-sminkblogg-sminktips-smokey-eye-stila-magnificent-metals

Formula

Formulan skiljer sig väldigt mycket mellan färgerna. Nu har ju jag bara två olika färger men Diamond Dust har en jämnare formula än Smokey Storm. Jag skulle vilja beskriva den som en gelekräm med glitter. När den torkar så torkar den ner matt, och det går snabbt för den att torka helt. Smokey Storm blir mer oljig faktiskt. Första swipet så skar den sig till och med. Jag har löst problemet genom att blanda runt applikatorn noga innan jag applicerar själva skuggan. Det är inget som stör mig eftersom att jag inte har några problem med att blanda runt den, men det kan ändå vara bra att veta om det, produkten är inte ‘trasig’ den behöver bara blandas om lite innan den är redo att lägga på locket. Det jag också kan säga gällande täckningen är att jag tycker att Diamond Dust applicerar glittret glesare än Smokey Storm. Även  detta är inget problem då glittret går att bygga upp i olika lager.

skonhetsblogg-sminktips-stila-magnificent-metals-diamond-dust-smokey-storm

Applicering av Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow

När det kommer till appliceringen så rekommederar jag STARKT att använda någon typ av glitterlim. Jag använder själv ett ifrån ELF då det var billigt som tusan men ändå får jobbet gjort. Eftersom det är glitterkorn så kommer de att falla lite under en dag eller kväll, men det minimeras avsevärt med ett glitterlim. Jag har testat både med och utan och let me tell you, utan glitterlim var ingen vacker historia. Dock så började mitt öga rinna, som vanligt typ haha, och det hela slutade med mängder av glitterkorn i ögonen och noll glitter kvar på locket. Men som sagt, rekommederar VERKLIGEN att ha ett lim under för att minimera så mycket som möjligt av att det ramlar ner.

Pris: Priset på dessa magiska skuggor är 265,50kr/st. Jag har köpt Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow från BeautyBay och ni hittar Diamond Dust här och Smokey Storm här.

Produkter använda:
Ansikte:
Smashbox Photo Finish Primerizer  Primer + Mouisturizer in 1
YSL All Hours Foundation (finns i butik, har ej kommit upp på e-handeln än 7/10, men håll utkik!!!)
Lumene Chic Sheer Finish Loose Powder Translucent
Kicks Contour Palette
Kicks Blush Palette
Urban Decay Shapshifter Palette – Light/Medium (Highlighter)
Urban Decay De-Slick Setting Spray

Ögon:
Morphe x Jaclyn Hill Palett – Silkcream, Butter, Roxanne & Abyss
Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eye Shadow – Smokey Storm
MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara

Anastasia BH Dipbrow Pomade – Soft Brown
Anastsia BH Brow Pen Universal – Deep
KICKS Brow Shaping Gel – Clear

Läppar:
MAC Lipstick – Faux

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

tre × 3 =