Denna frisyr lämpar sig väl på axellångt hår och går perfekt under studentmössan 🙂
1. Genom hela frisyren ska du dela upp håret i mindre delar, men börja med 2 delar vid sidan av huvudet, fäst dem med 2 genomskinliga hårsnoddar.
2. Dela nu den första snodden i 2, du kan fästa den övre delen med en klämma för att den inte ska glida iväg.
3. Lägg nu den 2a toffsen mellan den första toffsens delar, fäst med en hårnål/klämma och släpp ner den första toffsens hårdel du satte upp i steg 2.
4. Gör nu så att du tar en ny bit av hår, fäster den med en gummisnodd och gör likadant med toffs 2 och 3 (den nya toffsen) som steg 2-3.
5. Gör detta genom hela håret, ta ny bit av hår, fäst, dela, lägg över toffsen till höger i mellan delarna i den till vänster. Ska se ut såhär när det är klart.
6. För att fästa det överflödiga håret för du på följande sätt:
Samla ihop allt hår i en stor toffs, dela den i 2 delar och fäst dessa 2 delar med en varsin gummisnodd. Börja med att dra igenom den högra snodden genom den vänstra.
7. Sedan gör du på samma sätt genom hela toffsen. Ser ut på följande sätt, när du dragit igenom den högra genom den vänstra så gör du tvärtom, den vänstra genom den högra etc. För att kunna dra igenom fäster du håret med flertalet gummisnoddar.
8. Flätan ska se ut på följande sätt när du är klar.
9. Fäst den lösa flätan under den första flätan på huvudet med hårnålar. Klart!
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

2 × tre =