Jag visste att det var något jag hade missat! Laddade upp detta klipp på min tutorial av en smokey eye för drygt 3 veckor sedan och något gick snett så jag trodde att filen var trasig. När jag kikade in på min Youtube-kanal så låg det dock färdiguppladdat och väntade på mig! Så ja, här kommer den tutorial jag egentligen gjorde till min sambo att göra en voice-over till, men som tog för lång tid och slutade i att jag gjorde den själv haha (#nolltålamod).

skonhetsbloggare-skonhetsblogg-sminktips-easy-smokey-eye

Det jag gillar med denna smokey eye är att den går otroligt fort att göra och den ser jäkligt bra ut när den är lite extra slarvig. Det enda du behöver vara noga med är att kanterna är uttonade men resten går att slänga på hur som egentligen.

Glöm inte att gilla klippet och prenumerera på min Youtube, det hade betytt guld. Produktlistan står under klippet <3

Produkter använda, ögon:
Marc Jacobs Eye Con 20 Palette (de två bruna färgerna, den svarta samt den matta vita)
Sensai – Separation & Lengthening Mascara

Anastasia BH Browpowder duo – Dark Brown
Anastasia BH tinted brow mascara – Espresso

Produkter använda, bas:
Lumene Moisturizing Primer
MAC Fix+
Clarins Everlasting – 105
Lumene Illuminating Highligter – (blandade i några droppar i foundationen)
Sensai Translucent Loose Powder
Sensai Concealer Trio
Marc Jacobs – Contour Powder
Marc Jacobs Bronzer – Tantric
Smashbox – LA Lights Corall
Sleek – Solstice Highlighting Palette
Urban Decay Chill Makeup Settingspray

Produkter använda, läppar:
Clarins – Tinted Lip Oil nr 02

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

12 + sex =