OPI Fiji Collection är en riktigt härligt färgbombande sommarkollektion som får mig att toklängta till semestern! Hela kollektionen består som vanligt av 12 färger och denna gång kommer samtliga färger i alla olika formler som OPI har att erbjuda, från vanligt lack till gelé mfl.

Men, efter att lacken hade stått på mitt sminkbord ett par dagar så swatchade jag dem och som vanligt så är det riktigt bra kvalité på produkterna, de är lättapplicerade och täckande. De flyter ut jämnt och fint på nageln och borsten är helt i min smak. Färgmässigt så är väl inte oranget min toppkandidat men både de rosa och blå färgerna är to die for. Jag kan ändå tänka mig att samtliga kommer att vara fina till sommarn med en bränna, riktigt härliga kontrastfärger när semestern och de avslappnat målade färgglada naglarna vankas.

Många har frågat mig vart det andra roséfärgade nagellacket är ifrån och det är ett gelélack som jag har valt när jag varit och fixat naglarna. OPI har ett som är väldigt likt som finns i butik (kommer inte ihåg vad det heter) men salongen jag går till heter Nail Pro Store och ligger i Norrköping. Jag gör mina naglar hos Emelie som äger företaget och älskar hur hon gör mina naglar. De har även den här typen av lack i guld och silver också som jag haft tidigare, men rosé är helt klart min favort!

Pris: 169/kr styck finns bla på Lyko

skonhetsblogg-sminkblogg-opi

skonhetsblogg-sminkblogg-opi-no-tan-lines

skonhetsblogg-sminktips--opi

skonhetsblogg-sminktips-two-timing-the-zones

skonhetsblogg-sminktips--getting-nadi-on-my-honeymoon

skonhetsblogg-sminkblogg-getting-nadi-on-my-honeymoon

sminkblogg-skonhetsblogg-opu

skonhetsblogg-sminktips-sminkblogg

sminkblogg-skonhetsblogg-suzi-without-a-paddle

skonhetsblogg-sminkblogg-suzi-without-a-paddle

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

9 + sexton =