Bonbon Couture gör mig SÅ förvånad! Det här är heeeelt utanför min egen doftkategori och jag var så skeptisk när jag testade den första gången. Det här är en varm, tung, söt doft som verkligen skriker ‘ Josse, du kommer lukta tant, se upp!’ Inte för att doften i sig är det minsta tantig, tvärtom, utan för att de tunga dofterna luktar skit på mig. MEN jag tror att jag har hittat källan till varför och det kan vara så att det är mysken som förvandlas från mysk till urindoftande gegga på min hud. Låt oss bara nämna flaskan, flaskan är ju verkligen allt! En vacker karamell (eller är det en rosett..?) i cerise:a toner som bara skriker ‘jag vill bo synligt hemma hos dig så att folk ser mig!’. Den är sjukt fin, och den speglar ändå doften. Alltså jag bestämmer här och nu att det är en karamell…

skonhetsbloggare-skonhetsblogg-bonbon-couture

Det finns ju även en Bonbon Orginal, om ni så vill. Den ser i princip likadan ut, men enligt mig så luktar den helt annorlunda på mig. En annan skillnad är att orginalet innehåller svartvinbär, vilket inte Bonbon Couture gör. Den största skillnaden mellan Bonbon Couture och vanliga Bonbon är att den förstnämnda har en högre doftkoncentration. En högre koncentration bidrar till en intensivare doft.  Den blir verkligen allt jag drömt om att en parfym ska lukta på mig: varm, sensuell och med en lätt efterhängande söt doft när man går förbi någon.

Viktor & Rolf Bonbon Couture doftnoter

Toppnoter: Fruktiga mandarinnoter, Neroliolja, Söt persika
Hjärtnoter: Apelsinblomma, Sambac Jasmin och Intensiv karamell
Basnoter: Träiga noter av Aandelträ-ackord, Patchouli och Vanilj

Pris: Jag har köpt 30ml och som ni ser så är den ändå ganska stor, priset ligger på 695kr. Du hittar den här.

sminkblogg-bonbon-couture-skonhetsblogg

skonhetsblogg-bonbon-couture-sminkblogg

2 Kommentarer
 1. Therese says:

  Hej.
  Din blogg är nominerad i min Veckans blogg tävling
  Det är nu dax att rösta och sprida röstningen för att öka vinstchansen för dig
  Tävlingen avslutas på söndag kl 14
  Lycka till!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

3 × 1 =