skonhetsblogg-sminkblogg

Japp, nu har min blogg fått sig ett ansiktslyft. Det är väl inte 100% klart än men vi får ta det som det kommer. Hojta till om det är någon funktion, sida, inlägg etc som inte fungerar så blir jag superglad! Blev uppmanad av en vän att lägga upp ett lite mer personligt inlägg med lite rolig fakta om mig och självklart kan jag göra det, så för er som inte känner mig till vardags så kommer här lite rolig info som du garanterat inte visste om mig.

skonhetsblogg 15 fakta om mig

 1. Jag är läppstiftsberoende, testar jag ett nytt sminkmärke så är det alltid minst 1 läppstift inblandat.
 2. Jag träffade min sambo när jag bodde i Piteå, då bodde han i Skåne och första gången han reste upp till mig insisterade jag att han skulle ta nattåget. Som enbart tog 24 timmar…
 3. Jag är LIVRÄDD, vi snackar verkligen sjukt rädd, för hajar! Min värsta mardröm skulle vara att störta med ett plan (jag är även fruktansvärt flygrädd) och sedan lyckas landa i vattnet för att sedan bli uppäten av en haj… I’m crazy, I know..
 4. Jag gick i musikklass i 3 år på högstadiet, spelade fiol i 7 år, piano i 3 år, flöjt och trummor. Nu för tiden spelar jag enbart gitarr (samt sång då) och har gjort sedan jag var 13-14.
 5. Vi har 2 väldigt stora hundar; Alfons på 50 kg och Sigge på 25kg. Detta chockar nästan alla som ser dem då de anser att jag ser ut som en chihuahua-människa (?!).
 6. Jag är heeelt obsessed med julen. Det är den bästa högtiden på året, bättre än min födelsedag. Punkt slut.
 7. Jag är allergisk mot katter. Detta resulterade i att min sambos gamla katt inte fick flytta med när vi blev sambos utan fick leva ut sina sista lyckliga år hemma hos hans mamma.
 8. Jag började inte sminka mig förrän jag gick i 8an och det var verkligen inte något mer än mascara förrän jag gick slutet av gymnasiet.
 9. Min sambo fyller år dagen före mig och just våra födelsedagar var anledningen till att jag började prata med honom, tyckte nämligen att vi fyllde på samma dag men så var det ju inte.
 10. Jag har aldrig bott själv, jag har enbart bott hemma, tillsammans med tjejkompisar och min nuvarande sambo. Men det är verkligen inget jag ångrar, det har var och en varit den bästa tiden i mitt liv.
 11. Mitt absoluta favoritord är ordet ‘magiskt’
 12. Jag gick samhäll/ekonomi på gymnasiet vilket resulterade i att lotten med att sköta bokföringen åt min sambos företag föll på mig. Jag jobbar även extra där som Webbdesigner.
 13. Jag har både rökt och druckit massor av kaffe i mina dagar, men båda dessa gifter har jag slutat med. Jag dricker dock kamomillte och pepparmynta te för att det är bra för magen.
 14. Tyvärr så har jag ingen favoritfilm men jag ser gärna på skräckfilmer eller serier och jag är en slav för Netflix. Seriemässigt så är det för tillfället Downtown Abbey, The Blacklist, Limitless samt gamla klassiker som Modern Family, HIMYM eller Criminal Minds som gäller. Och ja, jag ser även på Pretty Little Liars…
 15. Jag bodde i Norrland i 8 år och saknar det nästan varje dag. Förutom kylan.. och avstånden.. och brist på shopping och kommunikation. Men annars.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

13 − fem =