skonhetsblogg-chanel

Eftersom jag är väldigt nöjd med min Chanel primer så tänkte jag att jag skulle testa något annat ur deras sortiment och som den läppstiftsjunkie jag är så blev det såklart läppstift. Jag är måttligt besviken om jag ska vara ärlig. Färgerna är superfina, men kvalitén är verkligen usel. Stiftet sitter på läpparna i typ 30 minuter och är sedan heeelt borta, speciellt det röda (Chanel Rouge Allure nr 98 Coromandel). Jag satt framför datorn, drack lite vatten och hade inget läppstift kvar när jag kollade i spegeln 1 timme senare, inte ens konturerna var kvar. Detta ska enligt Chanel vara ’longwearing’ men hell to the no. Däremot så är det väldigt pigmenterat och lätt på läpparna, det krävs inte mycket för att det ska ge en bra täckning. Jag skulle heller inte säga att det ger en satin finish, som det påstås göra, utan mer en glossig finish som drar lite åt satinhållet.

Det rosa (Chanel Rouge Coco nr 432 Cécile) är lite bättre, trots att det ska vara en skirare formula. Det sitter i alla fall lite över en timme innan det behöver bättras på. Det innehåller också microglitter, vilket jag inte ens kan se när jag kollar på läppstiftet, det gör däremot så att finishen blir väldigt glansig och lystergivande. Formulan är väldigt återfuktande och känns behaglig på läpparna. Färgmässigt är det en mjuk rosa med varma undertoner.

Förpackningarna är däremot väldigt fina, de är lyxiga och skriker Chanel. Stiften i sig är helt doftfria, vilket också är ett plus enligt mig.

Pris: Chanel Rouge Coco nr 432 Cécile – 305kr

Pris: Chanel Rouge Allure nr 98 Coromandel – 315kr

Dessa finns i utvalda Kicks-butiker och parfymerier.

Har ni några bra Chanelprodukter som ni tycker att jag behöver prova? Har ni några läppstift som sitter som berget så får ni mer än gärna dela med er!

skonhetsblogg-makeup-blogg-chanel-coco-rouge-swatches

skonhetsblogg-chanel-lipstick-swatches

skonhetsblogg-makeup-blogg-chanel-lipstick-swatches

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

två + tjugo =