skonhetsblogg

Jag ÄLSKAR serien Hart of Dixie, så fort jag har sett klart den så vill jag bara se den igen och igen och igen. Jag vill också bo i en liten stad där alla känner alla , där det ständigt är strålande sol (och nej, Piteå räknas inte här, för i Pite är vintern 8 månader lång… minst) och klänningsväder och självklart vill jag vara lika fint sminkad varje dag som Zoe Hart. Let’s face it, jag hade aldrig orkat, men man kan få drömma. En av de lockande delarna i serien, förutom att den är hur rolig som helst, är deras ständigt perfekta frisyrer, smink, kläder och smycken! Vem säger att inte jag kan köra mega örhängen eller halsband med massa bling på?! Nu kör jag all in á la Hart of Dixie och tar på mig de maffigaste örhängena jag äger.

Jag känner dock på mig att detta kan vara en fas. Fråga min kära vän Sara om våren då pastellerna tog över mitt liv, så lovar jag dig en lång och detaljrik berättelse där jag klädde mig som en pistagegrön och babyrosa cupcake en hel vår.

Älskar du dock serien, eller bara behöver lite vårinspo, så kommer här mina tips på billiga örhängen som jag kommer använda för att blinga upp vardagen med. Jag läste förresten häromdagen att marmor och fransar kommer att vara vårens och sommarens stora plågor gällande accessoarer, nailed it!

Pris: Samtliga örhängen finns på H&M (förutom de små rosa i bild 1 som är från Ur & Penn, kostar 25 kr) och kostar mellan 59,90kr – 149kr.

skonhetsblogg-sminkblogg-hm-smycken

skonhetsblogg-makeup-blogg-hm

skonhetsblogg-sminkblogg-makeup-blogg-hm-smycken

sminkblogg-skonhetsblogg-hm-orhangen

skonhetsblogg-orhangen-hm

skonhetsblogg-smink-sminkblogg-hm-orhangen

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

9 + 8 =